Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
30 MAY 2022 9:21AM by PIB Delhi
193.31 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 17,698
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,070 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,13,440
2,706 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.97%)
Weekly Positivity Rate (0.58%)
85 cr Total Tests conducted so far; 2,78,267 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
30 MAY 2022 9:21AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৩.৩১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৭,৬৯৮ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৪% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,০৭০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,১৩,৪৪০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭০৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৯৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ২,৭৮,২৬৭ তৌখি