Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 192.97 Cr
Over 3.34 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 15,814
2,710 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.52%
27 MAY 2022 9:52AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 192.97 Cr (1,92,97,74,973) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,44,01,227 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.34 Cr (3,34,68,814) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,778
2nd Dose
1,00,37,781
Precaution Dose
51,77,587
FLWs
1st Dose
1,84,18,700
2nd Dose
1,75,80,049
Precaution Dose
85,71,879
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,34,68,814
2nd Dose
1,54,41,774
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,93,48,714
2nd Dose
4,53,40,468
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,70,25,278
2nd Dose
48,89,12,678
Precaution Dose
7,21,081
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,26,620
2nd Dose
19,05,99,237
Precaution Dose
12,96,817
Over 60 years
1st Dose
12,70,74,367
2nd Dose
11,88,66,093
Precaution Dose
1,82,60,258
Precaution Dose
3,40,27,622
Total
1,92,97,74,973
India’s Active Caseload currently stands at 15,814. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,296 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,07,177.
2,710 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,65,840 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.88 Cr (84,88,77,196) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.52% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.58%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯২.৯৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৩৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৫,৮১৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭১০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫২% ওইরি
27 MAY 2022 9:52AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯২.৯৭ (১,৯২,৯৭,৭৪,৯৭৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৪,০১,২২৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৩৪ (৩,৩৪,৬৮,৮১৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,৭৭৮
অনিশুবা দোজ
১,০০,৩৭,৭৮১
প্রিকোসন দোজ
৫১,৭৭,৫৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৮,৭০০
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮০,০৪৯
প্রিকোসন দোজ
৮৫,৭১,৮৭৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৩৪,৬৮,৮১৪
অনিশুবা দোজ
১,৫৪,৪১,৭৭৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৩,৪৮,৭১৪
অনিশুবা দোজ
৪,৫৩,৪০,৪৬৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭০,২৫,২৭৮
অনিশুবা দোজ
৪৮,৮৯,১২,৬৭৮
প্রিকোসন দোজ
৭,২১,০৮১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,২৬,৬২০
অনিশুবা দোজ
১৯,০৫,৯৯,২৩৭
প্রিকোসন দোজ
১২,৯৬,৮১৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,৭৪,৩৬৭
অনিশুবা দোজ
১১,৮৮,৬৬,০৯৩
প্রিকোসন দোজ
১,৮২,৬০,২৫৮
প্রিকোসন দোজ
৩,৪০,২৭,৬২২
অপুনবা
১,৯২,৯৭,৭৪,৯৭৩
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৫,৮১৪দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২৯৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,০৭,১৭৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭১০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৬৫,৮৪০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৮৮ (৮৪,৮৮,৭৭,১৯৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি