Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 MAY 2022 9:45AM by PIB Delhi
192.67 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,971
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,977 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,02,714
2,124 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.46%)
Weekly Positivity Rate (0.49%)
84.79 cr Total Tests conducted so far; 4,58,924 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
25 MAY 2022 9:45AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.৬৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৯৭১ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৯৭৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,০২,৭১৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,১২৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৭৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৮,৯২৪ তৌখি