Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 MAY 2022 9:07AM by PIB Delhi
189.48 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,509
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,802 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,44,689
3,205 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.98%)
Weekly Positivity Rate (0.76%)
83.89 cr Total Tests conducted so far; 3,27,327 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেত
04 MAY 2022 9:07AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৯.৪৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৫০৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৮০২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৪৪,৬৮৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২০৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৯৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৮৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,২৭,৩২৭ তৌখি