President's Secretariat
President of India to visit Assam and Mizoram from May 3 to 6
02 MAY 2022 8:08PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind will visit Assam and Mizoram from May 3 to 6, 2022.
On May 4, 2022, the President will address the 61st annual conference of Bodo Sahitya Sabha at Tamulpur, Assam. On the same day, he will also grace the valedictory function of North East Festival at Guwahati, organized by the Ministry of DoNER as a part of Azadi ka Amrit Mahotsav.
On May 5, 2022, the President will address the 16th convocation of the Mizoram University at Aizawl.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা মে ৩দগী ৬ ফাওবা অসাম অমসুং মিজোরামদা চৎকনি
02 MAY 2022 8:08PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ২০২২গী মে ৩দগী ৬ ফাওবা অসাম অমসুং মিজোরামদা চৎকনি।
২০২২গী মে ৪দা রাস্ত্রপতিনা অসামগী তামুলপুরদা বোদো সাহিত্য সভাগী ৬১শুবা চহিগী কনফরেন্সতা ৱা ঙাংগনি। নুমিৎ অদুমক্তদা মহাক্না গুৱাহাতিদা অজাদি কা অমৃত মহোৎসবকী শরুক অমা ওইনা দোনর মন্ত্রালয়না শিনবা নোর্থ ইস্ত ফেস্তিবেলগী থৌরমদসু শরুক য়াগনি।
২০২২গী মে ৫দা রাস্ত্রপতিনা আইজোলদা মিজোরাম য়ুনিবর্সিতীগী ১৬শুবা কনভোকেসনদা ৱা ঙাংগনি।