Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 APR 2022 9:16AM by PIB Delhi
184.87 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 12,054
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,280 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,96,369
795 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.17%)
Weekly Positivity Rate (0.22%)
79.15 cr Total Tests conducted so far; 4,66,332 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
05 APR 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৪.৮৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১২,০৫৪লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,২৮০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৯৬,৩৬৯দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৭৯৫ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.১৭% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.১৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৪,৬৬,৩৩২ তৌখ্রে