Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 MAR 2022 9:49AM by PIB Delhi
179.91 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 40,559
Active cases stand at 0.09%
Recovery Rate currently at 98.71%
5,185 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,31,513
3,614 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.44%)
Weekly Positivity Rate (0.52%)
77.77 cr Total Tests conducted so far; 8,21,122 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
12 MAR 2022 9:49AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৯.৭১ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪০,৫৫৯ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৯%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৫,১৮৫ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৩১,৫১৩দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩,৬১৪ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৪৪% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৫২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৭৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,২১,১২২ তৌখ্রে