Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 174.64 Cr
More than 37.86 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.12%
25,920 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 2,92,092
Weekly Positivity Rate is presently at 2.76%
18 FEB 2022 9:28AM by PIB Delhi
With the administration of more than 37.86 lakh Doses (37,86,806) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 174.64 Cr (1,74,64,99,461) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,97,37,397 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,341
2nd Dose
99,46,900
Precaution Dose
39,98,881
FLWs
1st Dose
1,84,07,164
2nd Dose
1,74,05,471
Precaution Dose
57,35,346
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,31,94,507
2nd Dose
1,96,41,290
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,97,32,163
2nd Dose
43,28,23,337
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,19,34,366
2nd Dose
17,76,97,218
Over 60 years
1st Dose
12,61,20,267
2nd Dose
11,07,06,285
Precaution Dose
87,55,925
Precaution Dose
1,84,90,152
Total
1,74,64,99,461
66,254 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,19,77,238.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.12%.
25,920 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 2,92,092. Active cases constitute 0.68% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,54,893 tests being conducted. India has so far conducted over 75.68 Cr (75,68,51,787) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.76% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.07%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৪.৬৪ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৭.৮৬ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.১২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৫,৯২০ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২,৯২,০৯২দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৭৬% ওইরি
18 FEB 2022 9:28AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৭.৮৬ (৩৭,৮৬,৮০৬) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৪.৬৪ (১,৭৪,৬৪,৯৯,৪৬১) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৭,৩৭,৩৯৭গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,৩৪১
অনিশুবা দোজ
৯৯,৪৬,৯০০
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৯৮,৮৮১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৭,১৬৪
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,০৫,৪৭১
প্রিকোসন দোজ
৫৭,৩৫,৩৪৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৩১,৯৪,৫০৭
অনিশুবা দোজ
১,৯৬,৪১,২৯০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৪,৯৭,৩২,১৬৩
অনিশুবা দোজ
৪৩,২৮,২৩,৩৩৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,১৯,৩৪,৩৬৬
অনিশুবা দোজ
১৭,৭৬,৯৭,২১৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬১,২০,২৬৭
অনিশুবা দোজ
১১,০৭,০৬,২৮৫
প্রিকোসন দোজ
৮৭,৫৫,৯২৫
প্রিকোসন দোজ
১,৮৪,৯০,১৫২
অপুনবা
১,৭৪,৬৪,৯৯,৪৬১
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬৬,২৫৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,১৯,৭৭,২৩৮ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.১২% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৫,৯২০ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২,৯২,০৯২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.৬৮% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ১২,৫৪,৮৯৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৬৮ (৭৫,৬৮,৫১,৭৮৭)হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৭৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।