Prime Minister's Office
PM Pays homage to Martyrs of Pulwama Attack
14 FEB 2022 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to all those martyred in Pulwama on this day in 2019 and recalled their outstanding service to our nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to all those martyred in Pulwama on this day in 2019 and recall their outstanding service to our nation. Their bravery and supreme sacrifice motivates every Indian to work towards a strong and prosperous country."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুলৱামা এতেক্তা লৈখিদ্রবা অথৌবশিংগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
14 FEB 2022 10:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০১৯গী নুমিৎ অসিদা পুলৱামাদা লৈখিদ্রবা অথৌবশিং অদুগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে অমদি ঐখোয়গী লৈবাক অসিগীদমক মখোয়না লৌখিবা থোইদোক হেন্দোকপা থৌদাং অদু নৌহৌনা নিংশিংখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না২০১৯গী নুমিৎ অসিদা পুলৱামাদা লৈখিদ্রবা অথৌবশিং অদুগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি অমদি ঐখোয়গী লৈবাক অসিগীদমক মখোয়না লৌখিবা থোইদোক হেন্দোকপা থৌদাং অদু নৌহৌনা নিংশিংজরি। মখোয়গী থৌনাফবা অমসুং অৱাংবা থাক্কী কৎথোকখিবা অদুনা ভারত মচা খুদিংমকপু মপাঙ্গল কনবা অমসুং চাউখৎপা লৈবাক অমগী মায়কৈদা থবক তৌনবা ইনোৎ পীরি।”