প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুলৱামাত সংঘটিত সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ শ্বহীদলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 FEB 2022 10:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০১৯ চনৰ আজিৰ দিনটোতে সংঘটিত পুলৱামাৰ সন্ত্ৰাসবাদী আক্ৰমণৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে দেশৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অনবদ্য সেৱাৰ স্মৰণ কৰে৷
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“২০১৯ চনৰ আজিৰ দিনটোতে সংঘটিত পুলৱামা আক্ৰমণৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে দেশৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অনবদ্য সেৱাৰ স্মৰণ কৰিছো৷ তেওঁলোকৰ সাহস আৰু সৰ্বোচ্চ ত্যাগে এখন শক্তিশালী আৰু সমৃদ্ধিশালী দেশৰ বাবে কাম কৰিবলৈ প্ৰতিগৰাকী ভাৰতীয়ক প্ৰেৰণা যোগায়৷”

Prime Minister's Office
PM Pays homage to Martyrs of Pulwama Attack
14 FEB 2022 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to all those martyred in Pulwama on this day in 2019 and recalled their outstanding service to our nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to all those martyred in Pulwama on this day in 2019 and recall their outstanding service to our nation. Their bravery and supreme sacrifice motivates every Indian to work towards a strong and prosperous country."