Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 141.37 Cr
More than 32 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.40% is highest since March 2020
6,987 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 76,766
Weekly Positivity Rate (0.62%) less than 1% for last 42 days
26 DEC 2021 10:04AM by PIB Delhi
With the administration of 32,90,766 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 141.37 Cr (1,41,37,72,425) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,50,19,426 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,86,889
2nd Dose
96,78,711
FLWs
1st Dose
1,83,84,805
2nd Dose
1,68,32,147
Age Group 18-44 years
1st Dose
49,31,81,327
2nd Dose
31,37,54,574
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,30,37,920
2nd Dose
14,54,97,411
Over 60 years
1st Dose
12,05,58,233
2nd Dose
9,24,60,408
Total
1,41,37,72,425
The recovery of 7,091 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,42,30,354.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.40%, highest since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 15,000 Daily New Cases that is being reported for last 59 days now.
6,987 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 76,766. Active cases constitute 0.22% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,45,455 tests being conducted. India has so far conducted over 67.19 Cr (67,19,97,082) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.62% remains less than 1% for the last 42 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.74%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 83 days and below 3% for 118 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪১.৩৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৩২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৪০% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৯৮৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৭৬,৭৬৬দা লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ৪২ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৬২%) অসি ১%দগী তাখি
26 DEC 2021 10:04AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৩২,৯০,৭৬৬ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪১.৩৭ (১,৪১,৩৭,৭২,৪২৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৫০,১৯,৪২৬গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৬,৮৮৯
২শুবা দোজ
৯৬,৭৮,৭১১
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৪,৮০৫
২শুবা দোজ
১,৬৮,৩২,১৪৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৯,৩১,৮১,৩২৭
২শুবা দোজ
৩১,৩৭,৫৪,৫৭৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৩০,৩৭,৯২০
২শুবা দোজ
১৪,৫৪,৯৭,৪১১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,০৫,৫৮,২৩৩
২শুবা দোজ
৯,২৪,৬০,৪০৮
অপুনবা
১,৪১,৩৭,৭২,৪২৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৭,০৯১ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪২,৩০,৩৫৪ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৪০% দা লৈদুনা ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ৫৯নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ১৫,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৯৮৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭৬,৭৬৬দা লৈদুনা নুমিৎ ৫৭৯গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.২২% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,৪৫,৪৫৫তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৭.১৯ (৬৭,১৯,৯৭,০৮২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৬২%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪২ নি অসিদা ১%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৭৪%দা লৈরি হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৮৩নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১১৮নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।