Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 344
India’s cumulative vaccination coverage achieves 141.32 crore
More than 29 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
25 DEC 2021 8:16PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has achieved 141.32 Crore (141,32,78,598) today. More than 29 lakh (29,11,533) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386887
2nd Dose
9678237
FLWs
1st Dose
18384800
2nd Dose
16831027
Age Group 18-44 years
1st Dose
493047874
2nd Dose
313540660
Age Group 45-59 years
1st Dose
193006474
2nd Dose
145437916
Over 60 years
1st Dose
120540788
2nd Dose
92423935
Cumulative 1st dose administered
835366823
Cumulative 2nd dose administered
577911775
Total
1413278598
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 25th December, 2021 (344th Day)
HCWs
1st Dose
34
2nd Dose
2592
FLWs
1st Dose
41
2nd Dose
5786
Age Group 18-44 years
1st Dose
558776
2nd Dose
1552280
Age Group 45-59 years
1st Dose
120372
2nd Dose
390533
Over 60 years
1st Dose
68258
2nd Dose
212861
1st Dose Administered in Total
747481
2nd Dose Administered in Total
2164052
Total
2911533
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৪৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪১.৩২ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
25 DEC 2021 8:16PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪১.৩২ (১৪১,৩২,৭৮,৫৯৮) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ২৯ (২৯,১১,৫৩৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬৮৮৭
অনিশুবা দোজ
৯৬৭৮২৩৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪৮০০
অনিশুবা দোজ
১৬৮৩১০২৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯৩০৪৭৮৭৪
অনিশুবা দোজ
৩১৩৫৪০৬৬০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৩০০৬৪৭৪
অনিশুবা দোজ
১৪৫৪৩৭৯১৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০৫৪০৭৮৮
অনিশুবা দোজ
৯২৪২৩৯৩৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৩৫৩৬৬৮২৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৭৭৯১১৭৭৫
অপুনবা
১৪১৩২৭৮৫৯৮
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২৫ (৩৪৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৪
অনিশুবা দোজ
২৫৯২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪১
অনিশুবা দোজ
৫৭৮৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৫৮৭৭৬
অনিশুবা দোজ
১৫৫২২৮০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০৩৭২
অনিশুবা দোজ
৩৯০৫৩৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬৮২৫৮
অনিশুবা দোজ
২১২৮৬১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৪৭৪৮১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১৬৪০৫২
অপুনবা
২৯১১৫৩৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷