Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 120.27 Cr
More than 83.88 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.33%
10,549 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Case load stands at 1,10,133
Weekly Positivity Rate (0.89%) less than 1% for last 12 days
26 NOV 2021 10:22AM by PIB Delhi
With the administration of 83,88,824 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 120.27 Cr (1,20,27,03,659) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,24,56,121 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,83,059
2nd Dose
94,47,649
FLWs
1st Dose
1,83,77,537
2nd Dose
1,64,07,467
Age Group 18-44 years
1st Dose
45,05,30,789
2nd Dose
20,77,73,074
Age Group 45-59 years
1st Dose
18,27,51,818
2nd Dose
11,58,74,508
Over 60 years
1st Dose
11,44,49,607
2nd Dose
7,67,08,151
Total
1,20,27,03,659
The recovery of 9,868 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,39,77,830.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.33% which is highest since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 152 consecutive days now.
10,549 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload presentlystands at 1,10,133.Active cases presently constitute 0.32% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,81,246 tests being conducted. India has so far conducted over 63.71 Cr (63,71,06,009) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.89% remains less than 1% for the last 12 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.89%. The Daily Positivity rate has remained below 2% for last 53 days and below 3% for 88 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১২০.২৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৮৩.৮৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৩৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৫৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১০,১৩৩তা লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ১২অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৮৯%) অসি ১%দগী তাখি
26 NOV 2021 10:22AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৮৩,৮৮,৮২৪ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১২০.২৭ (১,২০,২৭,০৩,৬৫৯) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,২৪,৫৬,১২১ গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:With
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৩,০৫৯
২শুবা দোজ
৯৪,৪৭,৬৪৯
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৭,৫৩৭
২শুবা দোজ
১,৬৪,০৭,৪৬৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৫,০৫,৩০,৭৮৯
২শুবা দোজ
২০,৭৭,৭৩,০৭৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৮,২৭,৫১,৮১৮
২শুবা দোজ
১১,৫৮,৭৪,৫০৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,৪৪,৪৯,৬০৭
২শুবা দোজ
৭,৬৭,০৮,১৫১
অপুনবা
১,২০,২৭,০৩,৬৫৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৯,৮৬৮ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৯,৭৭,৮৩০দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৩৩% দা লৈদুনা ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৫২নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৫৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,১০,১৩৩ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৩২% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮১,২৪৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৩.৭১ (৬৩,৭১,০৬,০০৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৮৯%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১২ নি অসিদা ১%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৮৯%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫৩নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৮৮নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।