Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 311
India’s cumulative vaccination coverage crosses 117 crore landmark milestone
More than 63 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
22 NOV 2021 8:11PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 117 Crore landmark milestone (117,54,69,625) today. More than 63 lakh (63,98,165) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10382408
2nd Dose
9415595
FLWs
1st Dose
18376342
2nd Dose
16337683
Age Group 18-44 years
1st Dose
444503457
2nd Dose
194814430
Age Group 45-59 years
1st Dose
181233862
2nd Dose
112116621
Over 60 years
1st Dose
113506839
2nd Dose
74782388
Cumulative 1st dose administered
768002908
Cumulative 2nd dose administered
407466717
Total
1175469625
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 22nd November, 2021 (311th Day)
HCWs
1st Dose
114
2nd Dose
7510
FLWs
1st Dose
222
2nd Dose
17549
Age Group 18-44 years
1st Dose
1419635
2nd Dose
3103869
Age Group 45-59 years
1st Dose
341337
2nd Dose
868495
Over 60 years
1st Dose
209044
2nd Dose
430390
1st Dose Administered in Total
1970352
2nd Dose Administered in Total
4427813
Total
6398165
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩১১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১৭গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
22 NOV 2021 8:11PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১৭ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১১৭,৫৪,৬৯,৬২৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৩ (৬৩,৯৮,১৬৫) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮২৪০৮
অনিশুবা দোজ
৯৪১৫৫৯৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৬৩৪২
অনিশুবা দোজ
১৬৩৩৭৬৮৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪৪৫০৩৪৫৭
অনিশুবা দোজ
১৯৪৮১৪৪৩০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮১২৩৩৮৬২
অনিশুবা দোজ
১১২১১৬৬২১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৩৫০৬৮৩৯
অনিশুবা দোজ
৭৪৭৮২৩৮৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৬৮০০২৯০৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০৭৪৬৬৭১৭
অপুনবা
১১৭৫৪৬৯৬২৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ২২ (৩১১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১৪
অনিশুবা দোজ
৭৫১০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২২২
অনিশুবা দোজ
১৭৫৪৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪১৯৬৩৫
অনিশুবা দোজ
৩১০৩৮৬৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৪১৩৩৭
অনিশুবা দোজ
৮৬৮৪৯৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০৯০৪৪
অনিশুবা দোজ
৪৩০৩৯০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯৭০৩৫২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৪২৭৮১৩
অপুনবা
৬৩৯৮১৬৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷