Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 116.50 Cr
More than 67.25 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.30%
10,488New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseloadstands at 1,22,714
Weekly Positivity Rate (0.94%) less than 2% for last 58 days
21 NOV 2021 10:09AM by PIB Delhi
With the administration of 67,25,970vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded116.50 Cr (1,16,50,55,210) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,20,41,157sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,82,198
2nd Dose
94,00,674
FLWs
1st Dose
1,83,75,974
2nd Dose
1,63,06,666
Age Group 18-44 years
1st Dose
44,20,03,682
2nd Dose
19,01,32,509
Age Group 45-59 years
1st Dose
18,05,79,345
2nd Dose
11,07,04,731
Over 60 years
1st Dose
11,31,14,229
2nd Dose
7,40,55,202
Total
1,16,50,55,210
The recovery of12,329patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,39,22,037.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.30%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 147 consecutive days now.
10,488new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload presentlystands at1,22,714.Active cases presently constitute 0.36% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
10,74,099tests being conducted. India has so far conducted over63.16 Cr (63,16,49,378) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.94% remains less than 2% for the last 58 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.98%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 48 days and below 3% for 83 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১৬.৫০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৬৭.২৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৩০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৪৮৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,২২,৭১৪তা লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ৫৮ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৯৪%) অসি ২%দগী তাখি
21 NOV 2021 10:09AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৬৭,২৫,৯৭০ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১৬.৫০ (১,১৬,৫০,৫৫,২১০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,২০,৪১,১৫৭ গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮২,১৯৮
২শুবা দোজ
৯৪,০০,৬৭৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৫,৯৭৪
২শুবা দোজ
১,৬৩,০৬,৬৬৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৪,২০,০৩,৬৮২
২শুবা দোজ
১৯,০১,৩২,৫০৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৮,০৫,৭৯,৩৪৫
২শুবা দোজ
১১,০৭,০৪,৭৩১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,৩১,১৪,২২৯
২শুবা দোজ
৭,৪০,৫৫,২০২
পুনবা
১,১৬,৫০,৫৫,২১০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১২,৩২৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৯,২২,০৩৭ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৩০% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৪৭নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৪৮৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,২২,৭১৪ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৩৬% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,৭৪,০৯৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৩,১৬ (৬৩,১৬,৪৯,৩৭৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৯৪%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫৮ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৯৮%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪৮নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৮৩নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।