Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 112.34 Cr
More than 30.20 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.26%
10,229 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,34,096) is lowest in 523 days
Weekly Positivity Rate (0.99%) less than 2% for last 52 days
15 NOV 2021 9:32AM by PIB Delhi
With the administration of 30,20,119 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 112.34 Cr (1,12,34,30,478) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,15,01,243sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,80,497
2nd Dose
93,34,144
FLWs
1st Dose
1,83,74,094
2nd Dose
1,61,78,125
Age Group 18-44 years
1st Dose
43,26,35,344
2nd Dose
17,04,47,156
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,83,12,929
2nd Dose
10,49,30,515
Over 60 years
1st Dose
11,17,34,885
2nd Dose
7,11,02,789
Total
1,12,34,30,478
The recovery of 11,926 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,49,785.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.26%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 141 consecutive days now.
10,229 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,34,096 is lowest in 523 days.Active cases presently constitute 0.39% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,15,198 tests being conducted. India has so far conducted over 62.46 Cr (62,46,66,542) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.99% remains less than 2% for the last 52 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.12%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 42 days and below 3% for 77 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১২.৩৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৩০.২০ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২২৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৩৪,০৯৬) ওইদুনা নুমিৎ ৫২৩কী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৫২ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৯৯%) অসি ২%দগী তাখি
15 NOV 2021 9:32AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৩০,২০,১১৯ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১২.৩৪ (১,১২,৩৪,৩০,৪৭৮) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,১৫,০১,২৪৩ খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮০,৪৯৭
২শুবা দোজ
৯৩,৩৪,১৪৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৪,০৯৪
২শুবা দোজ
১,৬১,৭৮,১২৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৩,২৬,৩৫,৩৪৪
২শুবা দোজ
১৭,০৪,৪৭,১৫৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৮৩,১২,৯২৯
২শুবা দোজ
১০,৪৯,৩০,৫১৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,১৭,৩৪,৮৮৫
২শুবা দোজ
৭,১১,০২,৭৮৯
অপুনবা
১,১২,৩৪,৩০,৪৭৮
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১১,৯২৬ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৮,৪৯,৭৮৫ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৬% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৪১নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২২৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৩৪,০৯৬ দা লৈদুনা নুমিৎ ৫২৩তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৩৯% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,১৫,১৯৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬২.৪৬ (৬২,৪৬,৬৬,৫৪২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৯৯%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫২ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.১২%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪২নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৭৭নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।