Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 108.21 Cr
Recovery Rate at 98.24% is highest since March 2020
10,853 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,44,845) is lowest in 260 days
Weekly Positivity Rate (1.28%) less than 2% for last 44 days
07 NOV 2021 9:35AM by PIB Delhi
With the administration of 28,40,174 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 108.21 Cr (1,08,21,66,365) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,09,75,652 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,79,576
2nd Dose
92,63,326
FLWs
1st Dose
1,83,72,573
2nd Dose
1,60,27,565
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,39,18,322
2nd Dose
15,03,76,212
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,62,24,682
2nd Dose
9,89,98,585
Over 60 years
1st Dose
11,05,34,942
2nd Dose
6,80,70,582
Total
1,08,21,66,365
The recovery of 12,432 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,37,49,900.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.24% which is highest since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 133 consecutive days now.
10,853 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,44,845 which is lowest in 260 days. Active cases presently constitute 0.42% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,19,996 tests being conducted. India has so far conducted over 61.48 Cr (61,48,85,747) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.28% remains less than 2% for the last 44 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.18%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 34 days and below 3% for 69 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৮.২১ হেনখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৪% ওইরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৮৫৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৪৪,৮৪৫) অসি নুমিৎ ২৬০ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৮%) অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪৪নি অসিদা ২%দগী তাখি
07 NOV 2021 9:35AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ২০,৭৫,৯৪২ কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৮.২১ (১,০৮,২১,৬৬,৩৬৫)গী পন্দুপ হেনখ্রে। মসি সেসন ১,০৯,৭৫,৬৫২গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৫৭৬
২শুবা দোজ
৯২,৬৩,৩২৬
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭২,৫৭৩
২শুবা দোজ
১,৬০,২৭,৫৬৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪২,৩৯,১৮,৩২২
২শুবা দোজ
১৫,০৩,৭৬,২১২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৬২,২৪,৬৮২
২শুবা দোজ
৯,৮৯,৯৮,৫৮৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,০৫,৩৪,৯৪২
২শুবা দোজ
৬,৮০,৭০,৫৮২
অপুনবা
১,০৮,২১,৬৬,৩৬৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১২,৪৩২ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা) ৩,৩৭,৪৯,৯০০দা হেনগৎহনখি
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৪%দা লৈরি। নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৩৩নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,৮৫৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ২দগী তাথারক্তুনা ১,৪৪,৮৪৫ দা লৈরি অদুগা মসি নুমিৎ ২৬০ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪২% ওইরদুনা মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী তাবা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,১৯,৯৯৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬১.৪৮ (৬১,৪৮,৮৫,৭৪৭) গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৪নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.১৮%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৬৯নিদা ৩%দগী তানা অমসুং হৌখিবা নুমিৎ ৩৪নি অসিদা মসি ২%গী মখাদা লৈরি।