Ministry of Power
‘Power Cup 2021’ friendly cricket match played between Ministry of Power and Power CPSU teams
30 JAN 2021 7:14PM by PIB Delhi
Shri R.K. Singh, Hon’ble Union Minister of State (I/c), Ministry of Power, Ministry of New and Renewable Energy and Minister of State, Ministry of Skill Development and Entrepreneurship, Government of India alongwith members of Ministry of Power and Power CPSU teams during ‘Power Cup 2021’, a friendly cricket match played between Ministry of Power and Power CPSU teams on 30th January 2021 at New Delhi.
‘Power Cup 2021’, a friendly cricket match was played between teams of Ministry of Power, Govt. of India and Power CPSU teams on 30th January 2021 at New Delhi. Shri R.K. Singh, Hon’ble Union Minister of State (I/c), Ministry of Power, Ministry of New and Renewable Energy and Minister of State, Ministry of Skill Development and Entrepreneurship, Government of India was the Chief Guest on the occasion. Shri Sanjiv Nandan Sahai (Secretary) Power, Govt. of India led the Ministry of Power Team while Shri R.S. Dhillon, CMD, PFC led the CPSU Power Team. NHPC Limited, India’s premier hydropower company under the leadership of CMD, NHPC was the nodal organization for organizing this event.
Speaking on the occasion, Shri R.K. Singh congratulated both the teams for putting up an excellent match. He further said that such events are an ideal way of building team spirit and camaraderie amongst Ministry of Power and Central Power Sector PSUs.
The Ministry of Power team also included Shri Ashish Upadhyaya, Additional Secretary & FA, Shri S.K.G. Rahate, Additional Secretary, Shri Vivek Kumar Dewangan, Additional Secretary, Shri Raj Pal, Senior Advisor, Shri Tanmay Kumar, Joint Secretary, Shri Mritunjay Kumar Narayan, Joint Secretary, Shri Ghanshyam Prasad, Joint Secretary, Shri Manoj Kumar Singh, PS to Hon’ble MOS, Ministry of Power and Directors and other senior officers. The CPSU Power Team also included Shri A.K. Singh, CMD, NHPC, Shri Gurdeep Singh, CMD, NTPC, Shri K. Sreekant, CMD, Powergrid, Shri K.V.S. Baba, CMD, POSOCO, Shri R.N. Singh, Chairman, DVC, Shri Abhay Bakre, Director General, BEE, Shri Saurabh Kumar, Executive Vice Chairperson, EESL and their Directors and other senior officers from NHPC, NTPC, PFC, REC, EESL and POSOCO.
The Ministry of Power team won the match by 37 runs after scoring 159 runs in 20 overs, while Power CPSU team finished with score of 122 runs. Shri Sanjiv Nandan Sahai (Secretary) Power, Govt. of India was given a special award for ‘Best Sportsman Spirit’, Shri Vivek Kumar Dewangan, Additional Secretary, Ministry of Power was awarded ‘Best Bowler’, Shri Tanmay Kumar, Joint Secretary, Ministry of Power, was awarded ‘Elegant batsman of the Match’, Shri Manoj Kumar Singh, PS to Hon’ble MOS, Ministry of Power was awarded “Best Economical Bowler’, Shri Anil Gaba, Asst. Director (OL) from Ministry of Power put an excellent all round performance and won the awards for Man of the match, best catch, best fielder and Power player of match and Shri Ramesh Kumar, Manager (PR), NHPC was awarded as Best Batsman.

পাৱর মন্ত্রালয়
পাৱর মন্ত্রালয় অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী তীমগী মরক্তা ‘পাৱর কপ ২০২১’ ফ্রেনলী ক্রিকেৎ মেৎচ শিংনবা
30 JAN 2021 7:14PM by PIB Imphal
(ভারত সরকারগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী (আই./সি.), শ্রী আর.কে. সিংহ, পাৱর মন্ত্রালয়, ন্যু এন্দ রীন্যুএবল ইনর্জী মন্ত্রালয় অমসুং রাজ্য মন্ত্রী, স্কিল দিভেলপমেন্ত অমসুং ওন্তোপ্রিনর্শিপ মন্ত্রালয়গা লোয়ননা পাৱর মন্ত্রালয় অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী তীমগী মেম্বরশিংনা জনুৱারি ৩০, ২০২১দা নই-দিল্লীদা পাৱর মন্ত্রালয় অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী তীমগী মরক্তা ‘পাৱর কপ ২০২১’ ফ্রেনলী ক্রিকেৎ মেৎচ শিংনবগী মনুংদা)
ভারত সরকারগী পাৱর মন্ত্রালয় অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী তীমগী মরক্তা ‘পাৱর কপ ২০২১’ ফ্রেনলী ক্রিকেৎ মেৎচ অমা জনুৱারি ৩০, ২০২১দা নই-দিল্লীদা শান্নখ্রে। ভারত সরকারগী কেন্দ্রগী পাৱর মন্ত্রালয়, ন্যু এন্দ রীন্যুএবল ইনর্জী মন্ত্রালয় অমসুং স্কিল দিভেলপমেন্ত অমসুং ওন্তোপ্রিনর্শিপ মন্ত্রালয়গী রাজ্য মন্ত্রী (আই./সি.), শ্রী আর.কে. সিংহনা থৌরম অদুগী অথোইবা মীথুংলেন ওইখি। ভারত সরকারগী পাৱরগী সেক্রেতরী, শ্রী সঞ্জিভ নন্দন সাহাইনা পাৱর মন্ত্রালয়গী তীম্বু লুচিংখি অমসুং পি.এফ.সি.গী সি.এম.দি., শ্রী আর.এস. ধিল্লোন্না সি.পি.এস.য়ু. পাৱর তীম্বু লুচিংখি। ভারতকী মমিং লৈরবা হাইদ্রোপাৱর কম্পেনী অমা ওইরিবা এন.ঐচ.পি.সি. লিমিতেদনা এন.ঐচ.পি.সি.গী সি.এম.দি.গী মখাদা থৌরম অসিবু শিনবগী নোদেল লুপ ওইখি।
থৌরম অসিদা ৱা ঙাংবদা, শ্রী আর.কে. সিংহনা তীম অনিমকপু নীংথিনা শান্নখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না অসিগুম্বা থৌরম অসিনা পাৱর মন্ত্রালয় অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী মরক্তা তীম স্পিরিৎ অমসুং নুংশী-চানবগী মওং শাগৎপগী খ্বাইদগী নীংথিরবা থৌওংনি হায়না মখা তানা হায়খি।
পাৱর মন্ত্রালয়গী তীমদা এদিস্নেল সেক্রেতরী অমসুং এফ.এ., শ্রী আশিশ উপাধ্যায়; এদিস্নেল সেক্রেতরী, শ্রী এস.কে.জি. রাহাতে; এদিস্নেল সেক্রেতরী, শ্রী বিবেক কুমার দেৱাঙ্গন; এদিস্নেল সেক্রেতরী, শ্রী রাজ পাল; সেনিয়র এদভাইজর, শ্রী তনময় কুমার; জোইন্ত সেক্রেতরী, শ্রী ম্রিত্যুঞ্জোয় কুমার নরায়ন; জোইন্ত সেক্রেতরী, শ্রী ঘনশ্যাম প্রসাদ; পাৱর মন্ত্রালয়গী এম.ও.এস.কী পি.এস., শ্রী মনোজ কুমার সিংহ অমসুং দাইরেক্তরশিং অমসুং অতোপ্পা সেনিয়র ওফিসর কয়ানা শরুক য়াখি। অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী তীমদনা এন.ঐচ.পি.সি.গী সি.এম.দি., শ্রী এ.কে. সিংহ; এন.তি.পি.সি.গী সি.এম.দি., শ্রী গুর্দীপ সিংহ; পাৱরগ্রীদকী সি.এম.দি., শ্রী কে. স্রিকান্ত; পোসোকোগী সি.এম.দি., শ্রী কে.ভি.এস. বাবা; দি.ভি.সি.গী চেয়র্মেন, শ্রী আর.এন. সিংহ; বি.ই.ই.গী দাইরেক্তর জেনেরেল, শ্রী অভয় বাক্রে; ই.ই.এস.এল.গী একজেক্যুতিব ভাইস চেয়র্পরসন, শ্রী সাউরব কুমার অমসুং মখোয়গী দাইরেক্তরশিং অমসুং এন.ঐচ.পি.সি., এন.তি.পি.সি., পি.এফ.সি., ই.ই.এস.এল. অমসুং পোসোকোগী সেনিয়র ওফিসরশিংনা শরুক য়াখি।
পাৱর মন্ত্রালয়না ওভর ২০দা রন ১৫৯ লৌদুনা মেৎস অসিবু রন ৩৭তা থোয়খি অমসুং পাৱর সি.পি.এস.য়ু.গী তীম্না রন ১২২ খক লৌদুনা লোইশিনখি। ভারত সরকারগী পাৱরগী সেক্রেতরী, শ্রী সঞ্জিভ নন্দন সাহাইদা “বেস্ত স্পোর্তসমেন স্পিরিৎ”কী অখন্নবা মনা পীখি। পাৱর মন্ত্রালয়গী এদিস্নেল সেক্রেতরী, শ্রী বিবেক কুমার দেৱাঙ্গন্দা “বেস্ত বোলর”, পাৱর মন্ত্রালয়গী জোইন্ত সেক্রেতরী, শ্রী তনময় কুমারদা “ইলিগেন্ত বেৎসমেন ওফ দি মেৎচ”, পাৱর মন্ত্রালয়গী এম.ও.এস.কী পি.এস., শ্রী মনোজ মুকার সিংহদা “বেস্ত ইকোনোমিকেল বোলর”, পাৱর মন্ত্রালয়গী এসিস্তেন্ত দাইরেক্তর (ও.এল.), শ্রী অনিল গাবানা মপুং ওইবা নীংথিজনা শান্নবগী মেন ওফ দি মেৎচ, বেস্ত কেৎচ, বেস্ত ফিলদর অমসুং পাৱর প্লে ওফ দি মেৎচকী মনা ফংখি অমসুং এন.ঐচ.পি.সি.গী মেনেজর (পি.আর.), শ্রী রমেশ কুমারদা বেস্ত বেৎসমেনগী মনা পীখি।