Ministry of Defence
Telephone Conversation between Raksha Mantri and US Secretary of Defence
27 JAN 2021 9:40PM by PIB Delhi
Hon’ble Raksha Mantri Shri Rajnath Singh received an introductory telephone call from the newly appointed US Secretary of defence Gen. (Retired) Lloyd Austin on 27 January 2021.
Previously, Raksha Mantri had Congratulated Secretary Austin on his appointment.
During the telephonic talk, they reaffirmed their commitment to work together to strengthen the multifaceted India - US defence cooperation and the strategic partnership.
Raksha Mantri and Secretary Austin discussed bilateral, regional and global issues.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
রক্ষা মন্ত্রী অমসুং দিফেন্সকী য়ু.এস. সেক্ত্রেতরীগা তেলেফোন্দা ৱারী শান্নখ্রে
27 JAN 2021 9:40PM by PIB Imphal
ইকাই খুম্নরবা রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা ২০২১গী জানুৱারীগী ২৭তা নৌনা খল্লবা দিফেন্সগী য়ু.এস. সেক্ত্রেতরী জেন. (রিতদ.) লোইদ ওস্তিনগী অহানবা ওইনা তৌরকপা তেলেফোন ওকখ্রে।
মমাংদা, রক্ষা মন্ত্রীনা সেক্ত্রেতরী ওস্তিনবু মহাক্কী থবক হৌবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
তেলেফোন্দা ৱারী শান্নবা মনুং অসিদা মখোয়না মখল কয়াগী ওইবা ইন্দিয়া-য়ু.এস. দিফেন্স কোওপরেসন অমসুং মপাং ওইবগী ওইবগী লালোংশিং ঙাক্না চৎতুনা মপাঙ্গল কনখৎনবা অচেৎপা ৱাফম থম্নখি।
রক্ষা মন্ত্রী অমসুং সেক্ত্রেতরী ওস্তিন্না নাকন অনিগী ওইবা, মফমশিংগী অমসুং মালেমগী ওইবা হিরমদা ৱা খন্নখি।