Ministry of Finance
Sovereign Gold Bond Scheme 2020-21 (Series X) – Issue Price
08 JAN 2021 7:13PM by PIB Delhi
In terms of Government of India Notification No.4(4)-B(W&M)/2020 dated October 09, 2020, Sovereign Gold Bonds 2020-21 (Series X) will be opened for the period January 11-15, 2021 with Settlement date January 19, 2021. The issue price of the Bond during the subscription period shall be Rs5,104 (Rupees Five thousand one hundred four only) – per gram, as also published by RBI in their Press Release dated January 08, 2021.
The Government of India in consultation with the Reserve Bank of India has decided to allow discount of Rs50 (Rupees Fifty only) per gram from the issue price to those investors who apply online and the payment is made through digital mode. For such investors the issue price of Gold Bond will be Rs5,054 (Rupees Five thousand Fifty four only) per gram of gold.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
সোবিরিন গোলদ বোন্দ স্কীম ২০২০-২১ (সেরিজ এক্স) – মমল পীখ্রে
08 JAN 2021 7:13PM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী নোতিফিকেসনগী মতুং ইন্না ন: ৪(৪)-বি (দবল্যু অমসুং এম.)/২০২০ তাং ২০২০গী ওক্তোবর ৯ সোবিরিন গোলদ বোন্দ স্কীম ২০২০-২১ (সেরিজ এক্স) অসি ২০২১গী জানুৱারীগী ১১-১৫গী মতম ফাওবা হাংদোক্লে লোয়ননা অয়াবা অসি ২০২১গী জানুৱারীগী ১৯ ফাওবা লৈগনি। বোন্দ অসিগী পীরিবা মমল অসি সবস্ক্রীসন মনুংদা গ্রামদা লুপা ৫,১০৪ (লুপা লিশিং মঙাগা চাম্মগা মরি খক্তা)ওইগনি লোয়ননা আর.বি.আই.না ২০২১গী জানুৱারীগী ৮দা মখোয়গী প্রেস রিলিজ থোকখ্রে।
ভারত সরকারনা রির্জাব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগা খন্নরবা মতুংদা পীরিবা মমল অসি ওনলাইন্দা শেল থাদবশিংগীদমক অমসুং দিজিতেল মোদতা পেমেন্ত তৌবশিংদা গ্রামদা লুপা ৫০ (লুপা য়াঙ্খৈ খক্তা) দিস্কাউন্দ পীনবা ফিরেপ লৌরে। অসিগুম্বা শেল থাদবশিংগীদমক গোলদ বোন্দ অসিগী পীরিবা মমল অসি সনা গ্রামদা লুপা ৫,০৫৪ (লুপা লিশিং মঙাগা য়াঙ্খৈ মরি খক্তা)ওইগনি।