Ministry of Finance
Auction for Sale (Issue) of ‘New GS 2023’, Auction for Sale (Re-Issue) of ‘GoI Floating Rate Bond 2033’, Auction for Sale (Re-issue) of ‘New GS 2035’, and Auction for Sale (Issue) of ‘ New GS 2050’
23 OCT 2020 7:58PM by PIB Delhi
The Government of India (GoI) has announced the Sale (Issue/Re-issue) of (i) ‘New Government Stock, 2023’ for a notified amount of Rs6,000 crore (nominal) through yield based auction, (ii) ‘GoI Floating Rate Bonds, 2033’ for a notified amount of Rs 3,000 crore (nominal) through price based auction, (iii) ‘New Government Stock, 2035’ for a notified amount of Rs 9,000 crore (nominal) through yield based auction,, and (iv) ‘New Government Stock, 2050’ for a notified amount of Rs 5,000 crore (nominal) through yield based auction. GoI will have the option to retain additional subscription up to Rs2,000 crore against each of the above securities. The auctions will be conducted by the Reserve Bank of India, Mumbai Office, Fort, Mumbai on October 29, 2020 (Thursday) using multiple price method.
Up to 5% of the notified amount of the sale of the stockswill be allotted to eligible individuals and Institutions as per the Scheme for Non-Competitive Bidding Facility in the Auction of Government Securities.
Both competitive and non-competitive bids for the auction should be submitted in electronic format on the Reserve Bank of India Core Banking Solution (E-Kuber) system onOctober 29, 2020. The non-competitive bids should be submitted between 10.30 a.m. and 11.00 a.m. and the competitive bids should be submitted between 10.30 a.m. and 11.30 a.m.
The result of the auctions will be announced on October 29, 2020 (Thursday) and payment by successful bidders will be on November 02, 2020 (Monday).
The Stocks will be eligible for “When Issued” trading in accordance with the guidelines on ‘When Issued transactions in Central Government Securities’ issued by the Reserve Bank of India vide circular No. RBI/2018-19/25 dated July 24, 2018 as amended from time to time.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
‘অনৌবা গভর্নমেন্ত স্তোক(জি এস),২০২৩’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা, ‘জি.ও.আই ফ্লোতিং রেৎ বোন্দ ২০৩৩’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা, ‘অনৌবা গভর্নমেন্ত স্তোক(জি এস),২০৩৫’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা, অমসুং ‘অনৌবা গভর্নমেন্ত স্তোক(জি এস),২০৫০’ য়োন্নবা(রি-ইসু)নিলাম লাউবা,
23 OCT 2020 7:58PM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা য়োন্নবা(রি-ইসু)লাউথোক্লে
(১)য়িল্দ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৬,০০০(নোমিনেল)গী ‘অনৌবা সরকারগী স্তোক,২০২৩’ য়োন্নবা
(২) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৩,০০০(নোমিনেল)গী ‘জি.ও.আই ফ্লোতিং রেৎ বোন্দ ২০৩৩’ য়োন্নবা
(৩) য়িল্দ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৯,০০০(নোমিনেল)গী ‘অনৌবা সরকারগী স্তোক,২০৩৫’ য়োন্নবা
(৪) য়িল্দ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ৫,০০০(নোমিনেল)গী ‘অনৌবা সরকারগী স্তোক,২০৫০’ য়োন্নবা
মথক্কী সেকুরিতিশিং অসিগী মশিং অমা নৎত্রগা অমদগী হেনবদা লুপা ক্রোর ২,০০০গী অহেনবা সবস্ক্রিবসন থমহৌনবা সরকারনা অপাম্বা খনবা য়াগনি । মল্তিপল প্রাইজ মেথোদ শীজিন্নদুনা ওক্তোবর ২৯(শগোলশেন)২০২০দা মুম্বাইগী ফোর্তদা লৈবা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী মুম্বাই ওফিসতা নিলাম লাউগনি ।
সরকারগী সেকুরিতিশিং নিলাম লাউনবগী নন-কম্পেতিতিপ বিদ্দিং ফেকসিলিতি স্কিমগী মখাদা য়োন্নবা লাউথোকখ্রবা স্তোকশিংগী চাদা ৫ ফাওবা লনাই মীওইশিং অমসুং ইন্সতিতুসনশিংদা পীগনি ।
নিলাম লাউনবা কম্পেতিতিপ অমসুং নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং ইলেকত্রোনিক ফোরমেত্তা ওক্তোবর ২৯, ২০২০দা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী কোর বেঙ্কিং সোলুসন(ই-কুবের) সিস্তেমদা থাজিনগদবনি । নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.০০গী মরক্ত অমসুং কম্পেতিতিপ বিদশিংনা অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.৩০গী মরক্ত থাজিনগদবনি ।
ওক্তোবর ২৯(শগোলশেন)২০২০দা নিলামশিংগী ফল লাউথোক্কনি অমসুং মাইপাক্লবা বিদ্দরশিংনা নবেম্বর ২(নিংথৌকাবা),২০২০দা শেন পীগদবনি ।
মতম মতমগী শেমদোক্তুনা, জুলাই ২৪, ২০১৮দা থোকখিবা সর্কুলার নম্বর আর.বি.আই/২০১৮-১৯/২৫গী মখাদা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা থোকখিবা “ৱেন ইসু ত্রান্সসেক্সন ইন সেন্ত্রেল গভর্নমেন্ত সেকুরিতিস” চৎন-পথাপশিংগী মখাদা “ৱেন ইসু” ত্রেদিং তৌবদা স্তোকশিং অসি অয়াবা পীগনি ।