Ministry of Defence
Webinar with Cambodia on Defence Industry Global Outreach for Collaborative Partnership: Webinar and Expo held today
25 SEP 2020 7:04PM by PIB Delhi
A webinar between India and Cambodia was held today. The Theme of webinar was “Indian Defence Industry Global Outreach for Collaborative Partnership: Webinar and Expo”. It was organized under the aegis of Department of Defence Production, Ministry of Defence through SIDM.
This webinar is the part of the series of webinars which are being organized with friendly foreign countries in order to boost defence exports and achieve defence export target of $5 billion in the next five years.
Senior MoD officials from Indian side and senior army officials from Cambodian side participated in the webinar and spoke about enhancing the defence cooperation between both the nations.
Various Indian companies such as Alpha Design Technologies Pvt Ltd, L&T, TATA Advanced Systems Pvt Ltd, BEL, Bharat Forge Ltd, Ashok Leyland Ltd. and Mahindra Defence Systems Pvt Ltd. made company and product presentations on major platforms / equipment like Artillery Systems, Mine Protected Vehicles, Electronic and telecommunication systems, Demining equipment etc. were shown in the webinar.
The webinar was attended by more than 200 delegates and 100 virtual exhibition stalls have been set up in the Expo.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
কোলাবোরেতিব পার্তনরশিপকীদমক্তা দিফেন্স ইন্দস্ত্রী গ্লোবল আউতরিচকী মতাংদা কেম্বোদিয়াগা লোইননা ৱেবিনার: ৱেবিনার অমসুং এক্সপো ঙসি পাংথোকখি
25 SEP 2020 7:04PM by PIB Imphal
ভারত অমসুং কেম্বোদিয়াগী মরক্তা ৱেবিনার অমা ঙসি পাংথোকখ্রে। ৱেবিনার অদুগী হিরম অদু “ইন্দিয়ন দিফেন্স ইন্দস্তরী গ্লোবল আউতরিচ ফোর কোলাবোরেতিব পার্তনরশিপ: ৱেবিনার এন্দ এক্সপো” ওইখি। মসি এস.আই.দি.এম.গী খুত্থাংদা দিফেন্স মন্ত্রালয়গী দিপার্তমেন্ত ওফ দিফেন্স প্রোদক্সনগী লমজিং-লমতাক মখাদা শিনখিবনি।
ৱেবিনার অসি দিফেন্সকী ওইবা এক্সপোর্তশিংদা ইনোৎ হাপ্নবা অমসুং লাক্কদবা চহি মঙাদা দিফেন্স এক্সপোর্ত্তা থম্লিবা $ বিলিয়ন ৫গী পান্দম অদু ফংবা ঙম্নবা নুংশি-চান্ননা লৈবা অতোপ্পা লৈবাকশিংগা লোইননা শিনখিবা ৱেবিনারশিংগী সিরীজ অমগী শরুক্নি।
ভারতকী মাইকৈদগী সেনিয়র এম.ও.দি. ওফিসিয়েলশিং অমসুং কেম্বোদিয়াগী মাইকৈদগী সেনিয়র আর্মী ওফিসিয়েলশিংনা ৱেবিনার অসিদা শরুক য়াখি অমসুং লৈবাক অনী অসিগী মরক্তা দিফেন্স কোওপরেশন ফগৎহনবগী মতাংদা ৱা ঙাংখি।
ভারতকী কয়া অমা খুদম ওইনা অলফা দিজাইন তেক্নোলোজীজ প্রাইভেত লিমিতেদ, এল অমসুং তি, তাতা এদভান্স সীস্তেম প্রাইভেত লিমিতেদ, বি.ই.এল., ভারত ফোর্জ লমিতেদ, অশোক লেলেন্দ লিমিতেদ অমসুং মহিন্দ্র দিফেন্স সীস্তেমস প্রাইভেত লিমিতেদনা অচৌবা প্লেতফোর্মশিং/ ইক্যুইপমেন্ত খুদম ওইনা আর্তিলরী সীস্তেমশিং, মাইন প্রোতেক্সন ভেহিকলশিং, ইলেক্ত্রোনিক অমসুং তেলিকম্যুনিকেশন সীস্তেমশিং, দিমাইনিং ইক্যুইপমেন্তনচিংবশিংগী মতাংদা শেম্বা কমপনীশিং অমসুং প্রোদক্ত প্রজেন্তেশিং অদু ৱেবিনার অসিদা উৎখি।
ৱেবিনার অসি দেলিএত ২০০গী মথক্না শরুক য়াখি অমসুং এক্সপো অদুদা ভর্চুৱল একজিবিশন স্তোলশিং থমখি।