প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী হাজিরাদা লৈবা এল এন্দ তি কমপ্লেক্সতা চৎখ্রে
05 JUN 2026 8:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গুজরাতকী হাজিরদা লৈবা লারসেন এন্দ তৌব্রো (এল এন্দ তি) কমপ্লেক্সতা চৎখ্রে, মফম অদুদা মহাক্না তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা কম্পনী অসিনা পুথোক্লিবা অনৌবা ইন্নোবেসনশিং অদু য়েংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী দিফেন্স সেক্তরদা মশা-মরোমদোম লেপচবদা এল.এন্দ.তি.না লৌরিবা মরু ওইবা থৌদাং অদু থাগৎখি। খোঙচৎ অদুদগী মমিশিং শিয়র তৌরদুনা শ্রী মোদীনা ফেসিলিতী অসিদা ইঞ্জিনীয়রিংগী মাইপাকপা অমসুং অওনবা পুরকপশিং অদু থাগৎপা ফোংদোকখি।
এক্সকী পোস্তশিংগী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ঙসি নুংথিল, ঐহাক হাজিরদা লৈবা এল এন্দ তি কমপ্লেক্সতা চৎখি। তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা মখোয়না পুথোকপা অনৌবা ইন্নোবেসনশিং অদু উবা ফংখি। দিফেন্স সেক্তরদা মশা-মরোমদোম লেপচবা হেনগৎহনবদা এল এন্দ তিনা লৌরিবা থৌদাং অসি থাগৎনিংঙাইনি। @larsentoubro"
“গুজরাতকী হাজিরাদা লৈবা এল এন্দ তি কমপ্লেক্সতা চৎখিবগী মমি খরা মসিদা লৈজরে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister visits L&T complex at Hazira, Gujarat
05 JUN 2026 8:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today visited the Larsen & Toubro (L&T) complex at Hazira, Gujarat, where he witnessed pioneering innovations being developed by the company across various sectors.
The Prime Minister highly commended the significant role played by L&T in furthering self-reliance in India's defence sector. Sharing glimpses from the visit, Shri Modi appreciated the engineering achievements and advancements being spearheaded at the facility.
In a series of posts on X, the Prime Minister shared:
"This afternoon, went to the L&T complex at Hazira. Witnessed some of their pioneering innovations across different sectors. The role played by L&T in furthering self-reliance in the defence sector is commendable.
@larsentoubro"
"Here are some more glimpses from the visit to the L&T complex in Hazira, Gujarat."