প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ হাজিৰাত থকা এল এণ্ড টি প্ৰাংগণত উপস্থিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
05 JUN 2026 8:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গুজৰাটৰ হাজিৰাৰ লাৰ্চেন এণ্ড টৌব্ৰ’ (এল এণ্ড টি) কেম্পাছত উপস্থিত হৈ কোম্পানীটোৱে বিভিন্ন খণ্ডত গ্ৰহণ কৰা যুগান্তৰকাৰী উদ্ভাৱনৰ সাক্ষী হয়।
ভাৰতৰ প্ৰতিৰক্ষা খণ্ডত আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ প্ৰসাৰৰ ক্ষেত্ৰত এল এণ্ড টিয়ে লোৱা গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকাক প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অতিশয় শলাগ লয়। তেওঁৰ ভ্ৰমণৰ উল্লেখযোগ্য দিশসমূহ ভাগ-বতৰা কৰি শ্ৰী মোদীয়ে অভিযান্ত্ৰিক কৃতিত্ব আৰু উক্ত চৌহদৰ অগ্ৰগতিৰ প্ৰশংসা কৰে।
এক্সৰ এলানি পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে শ্বেয়াৰ কৰিছে :
"আজি বিয়লি, হাজিৰাৰ এল এণ্ড টি কেম্পাছ পৰিদৰ্শন কৰিলোঁ। বিভিন্ন খণ্ডত তেওঁলোকে গ্ৰহণ কৰা কিছুমান যুগান্তৰকাৰী উদ্ভাৱনৰ সাক্ষী হ'লোঁ। প্ৰতিৰক্ষা খণ্ডত আত্মনিৰ্ভৰশীলতা বৃদ্ধিৰ ক্ষেত্ৰত এল এণ্ড টিয়ে গ্ৰহণ কৰা ভূমিকা প্ৰশংসনীয়। @larsentoubro"
"গুজৰাটৰ হাজিৰাৰ এল এণ্ড টি কেম্পাছ ভ্ৰমণৰ কিছু উল্লেখযোগ্য দিশ"

Prime Minister's Office
Prime Minister visits L&T complex at Hazira, Gujarat
05 JUN 2026 8:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today visited the Larsen & Toubro (L&T) complex at Hazira, Gujarat, where he witnessed pioneering innovations being developed by the company across various sectors.
The Prime Minister highly commended the significant role played by L&T in furthering self-reliance in India's defence sector. Sharing glimpses from the visit, Shri Modi appreciated the engineering achievements and advancements being spearheaded at the facility.
In a series of posts on X, the Prime Minister shared:
"This afternoon, went to the L&T complex at Hazira. Witnessed some of their pioneering innovations across different sectors. The role played by L&T in furthering self-reliance in the defence sector is commendable.
@larsentoubro"
"Here are some more glimpses from the visit to the L&T complex in Hazira, Gujarat."