Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates Namo Hospital at Daman
05 JUN 2026 10:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today inaugurated the Namo Hospital at Daman. He stated that this is in line with the ongoing efforts towards providing quality health treatment to the people, noting that the hospital features modern facilities and will go a long way in addressing the healthcare needs of the Union Territory and surrounding areas.
The Prime Minister posted on X:
"In line with our efforts towards providing quality health treatment to the people, the Namo Hospital at Daman was inaugurated. It has modern facilities and will go a long way in addressing the healthcare needs of the Union Territory and surrounding areas."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দমন্দা লৈবা নমো হোসপিতাল শঙ্গাখ্রে
05 JUN 2026 10:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দমন্দা লৈবা নমো হোসপিতাল শঙ্গাখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি হোসপিতাল অসিদা মোদর্ন ফেসিলিতিশিংয়া ওরি অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতোরি অমসুং অকোয়বদা লৈবা মফমশিংগী হেল্থকেয়রগী মথৌ তাবশিং মতম শাংনা চৎকনি হায়না ফোঙদোক্লদুনা মসি মীয়ামদা অফবা হকশেলগী লায়েং ফংহন্নবগী মায়কৈদা হৌজিক চত্থরিবা হোৎনরিবশিং অসিগা মান্নবা মওংদনি হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"মীয়ামদা অফবা হকশেলগী লায়েং ফংহন্নবা ঐখোয়না হোৎনরিবা অসিগা লোয়ননা দমন্দা লৈবা নমো হোসপিতাল অসি হৌদোকখি। মসিদা মোদর্ন ফেসিলিতিশিং লৈরি অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতোরি অমসুং অকোয়বদা লৈবা মফমশিংগী হেল্থকেয়রগী মথৌ তাবশিং লৈহনবদা য়াম্না কুইনা চৎকনি।"