ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ଆସନ୍ତାକାଲି ଓଡ଼ିଶା ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି
20 APR 2026 4:44PM by PIB Bhubaneswar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁ ଆସନ୍ତାକାଲି (୨୧ ଏପ୍ରିଲ, ୨୦୨୬)ରେ ଓଡ଼ିଶା ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ। ଏହି ଦିନିକିଆ ଗସ୍ତରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ରାଉରକେଲା ଠାରେ ଏକ ପ୍ଲାନେଟାରିୟମ ଓ ବିଜ୍ଞାନ କେନ୍ଦ୍ର ଏବଂ ନିର୍ମଳ ମୁଣ୍ଡା ପରିବେଶ ପଥକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ । ସେ ଏକ ଜନସଭାରେ ମଧ୍ୟ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ । ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ରାଉରକେଲାଠାରେ ଏକ ଜନଜାତି ସଂଗ୍ରହାଳୟ ଏବଂ କମାଣ୍ଡ ଓ ନିୟନ୍ତ୍ରଣ କକ୍ଷକୁ ମଧ୍ୟ ଉଦଘାଟନ କରିବାର କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ରହିଛି ।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT ODISHA TOMORROW
20 APR 2026 4:44PM by PIB Delhi
The President of India Smt Droupadi Murmu will visit Odisha tomorrow (April 21, 2026). During the day-long visit, the President will inaugurate a Planetarium and Science Centre, and the Nirmal Munda Parivesh Path, at a public function in Rourkela. She will also inaugurate a Tribal Museum and Integrated Command and Control Centre at Rourkela.