প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উধমপুরদা বস এক্সিদেন্ত থোক্তুনা মী লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
20 APR 2026 1:02PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাশ্মীরগী উধমপুরদা বস এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশি-চান্নজবা মীওইশিংগী পুন্সি মাঙখিবশিংগী ইমুং-মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং অশোক-অপন নংলবশিং থুনা ফগৎলক্নবগীদমক থৌনিখ্রে।
লাইবক থীবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী ইমুং মনুংশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (PMNRF) দগী লুপা লাখ ২-২ গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে। অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা অসুম্না থাগৎলকখি;
“জম্মু অমসুং কাশ্মীরগী উধমপুরদা বস এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবগী পাউ তাবদা য়াম্না নুংঙাইতে। মখোয়গী নুংশিজরবা মীওইশিংগী পুন্সি মাঙখিবা ইমুং-মনুংশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোক-অপন নংলবশিং থুনা ফগৎলক্নবগীদমক থৌনিজরি।
লাইবক থীবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী ইমুং মনুংশিংদা PMNRF তগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: পিএম @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over loss of lives in bus accident in Udhampur
Prime Minister announces ex-gratia
20 APR 2026 1:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a bus accident in Udhampur, Jammu and Kashmir.
The Prime Minister extended his heartfelt condolences to those who have lost their near and dear ones and prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister announced that an ex gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each of those who lost their lives in the tragic mishap. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Pained to hear about the loss of lives due to a bus accident in Udhampur, Jammu and Kashmir. I extend my heartfelt condolences to those who have lost their near and dear ones. I pray for the speedy recovery of the injured.
An ex gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each of those who lost their lives in the tragic mishap. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”