প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী বনাসকান্তাদা লৈবা ফায়রক্রেকর ফেক্তরী অমদা পোখাইবগী থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMনা PMNRFতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
01 APR 2025 7:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গুজরাতকী বনাসকান্তাদা লৈবা ফায়রক্রেকর ফেক্তরী অমদা পোখাইবগী থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ 2 অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসকী হেন্দলনা Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি:
“গুজরাতকী বনাসকান্তাদা ফায়রক্রেকর ফেক্তরীদা থোকখিবা থৌদোক অদুদা পুন্সি মাংখিবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। থৌদোক অদুদা কনাগুম্বা অমগী নুংশিজরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না শোকহল্লবশিংগীদমক্তা মতেং পাংলি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং 50,000গী তেংবাং পীরগনি।: PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in the explosion at a firecracker factory in Banaskantha, Gujarat
PM announces ex-gratia from PMNRF
01 APR 2025 7:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in the explosion at a firecracker factory in Banaskantha, Gujarat. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister’s Office handle in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives in the explosion at a firecracker factory in Banaskantha, Gujarat. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”