Ministry of Labour & Employment
18.19 lakh new workers enrolled under ESI Scheme in the month of January, 2025
8.67 lakh young employees upto the age group of 25 years constitute new registrations
3.65 lakh female employees enrolled in the ESI Scheme
27,805 new establishments registered under ESI Scheme in the month of January, 2025
85 transgender employees registered under ESI Scheme in January, 2025
24 MAR 2025 4:48PM by PIB Delhi
The provisional payroll data of ESIC reveals that 18.19 lakh new employees have been added in the month of January, 2025.
27,805 new establishments have been brought under the social security ambit of the ESI Scheme in the month of January, 2025 thus ensuring social security to more workers.
Month on Month Comparison
Head
Dec 2024
Jan 2025
Growth
Remarks
Number of newly registered employees during the month
17,00,848
18,19,219
1,18,371
6.95%
Increase
Number of New establishments registered during the month
20,360
27,805
7,445
36.56% increase
Year on Year Comparison
Head
Jan 2024
Jan 2025
Growth
Remarks
Number of newly registered employees during the month
17,77,480
18,19,219
41,739
2.34%
Increase
Through the data, it is noticeable that out of the total 18.19 lakh employees added during the month, 8.67 lakh employees amounting to around 47.66% of the total registrations belong to the age group of upto 25 years.
Also, the gender-wise analysis of the payroll data indicates that net enrolment of female members has been 3.65 lakh in January, 2025. Besides, a total of 85 transgender employees have also got registered under ESI Scheme in the month of January, 2025 which attests the commitment of ESIC to deliver its benefits to every section of the society.
The payroll data is provisional since the data generation is a continuous exercise.

লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
জনুৱারী, 2025দা ESI স্কিমগী মখাদা অনৌবা ৱার্কর লাখ 18.19 এনরোল তৌখি
অনৌবা রেজিস্ত্রেসনশিং অসিদা চহি কাংলুপ 25 ফাওবগী নহা ওইরিবা কর্মচারী লাখ 8.67 য়াওরি
ESI স্কিমদা নুপী কর্মচারী লাখ 3.65 এনরোল তৌখি
জনুৱারী, 2025দা ESI স্কিমগী মখাদা অনৌবা এস্তাব্লিশমেন্ত 27,805 রেজিস্তর তৌখি
জনুৱারী, 2025দা ESI স্কিমগী মখাদা ত্রান্সজেন্দর কর্মচারী 85 রেজিস্তর তৌখি
24 MAR 2025 4:48PM by PIB Imphal
ESICগী প্রোভিজনেল পেরোল দেতাদা জনুৱারী, 2025দা অনৌবা এমপ্লোয়ী লাখ 18.19 হাপচিল্লে হায়না উৎলি।
ESI স্কিমগী মখাদা জনুৱারী, 2025দা অনৌবা এস্তাব্লিশমেন্ত 27,805 সোসিএল সেক্যুরিতীগী মখাদা পুশিন্দুনা মসিনা শিন্মী কয়াদা সোসিএল সেক্যুরিতী ফংহল্লি।
থা অমগা থা অমগা চাংদম্নবা
হেদ
দিসেম্বর 2024
জনুৱারী 2025
গ্রোথ
রিমার্কশিং
থা অসিগী মনুংদা নৌনা রেজিস্তর তৌখিবা কর্মচারীশিংগী মশিং
17,00,848
18,19,219
1,18,371
6.95%
হেনগৎলকপা
থা অসিগী মনুংদা নৌনা রেজিস্তর তৌখিবা এস্তাব্লিশমেন্তশিংগী মশিং
20,360
27,805
7,445
36.56% হেনগৎলকপা
চহি অমগা চহি অমগা চাংদম্নবা
হেদ
জনুৱারী 2024
জনুৱারী 2025
গ্রোথ
রিমার্কশিং
অসিগী মনুংদা নৌনা রেজিস্তর তৌখিবা কর্মচারীশিংগী মশিং
17,77,480
18,19,219
41,739
2.34%
হেনগৎলকপা
দেতা অসিগী মতুং ইন্না থা অসিদা অপুনবা কর্মচারী লাখ 18.19 হাপখিবগী মনুংদা কর্মচারী লাখ 8.67 হায়বদি অপুনবা রেজিস্ত্রেসনগী 47.66% অসি চহি 25 ফাওবগী মনুংদা লৈবা মীওইশিংনি।
মসিগা লোয়ননা, পে-রোল দেতাগী জেন্দর ৱাইস এনালাইসিসনা উৎলি মদুদি জনুৱারী, 2025দা নুপী মেম্বরশিংগী নেৎ এনরোলমেন্ত অসি লাখ 3.65 ওইগনি। মসিদা নত্তনা, ESI স্কিমগী মখাদা জনুৱারী, 2025দা ত্রান্সজেন্দর কর্মচারী 85 রেজিস্তার তৌখ্রে। মসিনা খুন্নাইগী সেক্সন খুদিংমক্তা মসিগী কান্নবা ফংহন্নবা ESICগী অচেৎপা থৌদাং অদু উৎলি।
দেতা জেনরেসন অসি লেপ্তনা চত্থবনা মরম ওইদুনা পে-রোল দেতা অসি প্রোভিজনেল ওই।