Prime Minister's Office
India is earning global recognition for its economic progress, technological advancements and contributions to regional and global stability: Prime Minister
31 DEC 2024 8:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today said that India was rising as a symbol of progress and resilience and earning global recognition for its economic progress, technological advancements and contributions to regional and global stability.
The Prime Minister’s Office handle on X said:
“Rising as a symbol of progress and resilience, India is earning global recognition for its economic progress, technological advancements and contributions to regional and global stability.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক অসিগী শেন-থুমগী ফিবম ফগৎলকপা, তেক্নোলোজিগী খুমাঙচাউশিনবশিং অমসুং রিজনেল অমসুং মালেমগী তংদু-লৈতাবা পুরক্নবা পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক ভারত মালেম্না মশক খঙলে: প্রধান মন্ত্রী
31 DEC 2024 8:39PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি চাউখৎপা অমসুং অৱা-অনা মায়োক্নবা ঙম্বগী খুদম অমা ওইনা ভারত ফগৎলক্লি অমসুং লৈবাক অসিগী শেন-থুমগী ফিবম ফগৎলকপা, তেক্নোলোজিগী খুমাঙচাউশিনবশিং অমসুং রিজনেল অমসুং মালেমগী তংদু-লৈতাবা পুরক্নবা পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক ভারত মালেম্না মশক খঙলে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“চাউখৎপা অমসুং অৱা-অনা মায়োক্নবা ঙম্বগী খুদম অমা ওইনা ভারত ফগৎলক্লি অমসুং লৈবাক অসিগী শেন-থুমগী ফিবম ফগৎলকপা, তেক্নোলোজিগী খুমাঙচাউশিনবশিং অমসুং রিজনেল অমসুং মালেমগী তংদু-লৈতাবা পুরক্নবা পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক ভারত মালেম্না মশক খঙলে”।