Prime Minister's Office
India is earning global recognition for its economic progress, technological advancements and contributions to regional and global stability: Prime Minister
31 DEC 2024 8:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today said that India was rising as a symbol of progress and resilience and earning global recognition for its economic progress, technological advancements and contributions to regional and global stability.
The Prime Minister’s Office handle on X said:
“Rising as a symbol of progress and resilience, India is earning global recognition for its economic progress, technological advancements and contributions to regional and global stability.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆର୍ଥିକ ପ୍ରଗତି, ବୈଷୟିକ ଅଗ୍ରଗତି ଏବଂ ଆଞ୍ଚଳିକ ତଥା ବୈଶ୍ୱିକ ସ୍ଥିରତା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଯୋଗଦାନ ପାଇଁ ଭାରତ ବିଶ୍ୱସ୍ତରରେ ସ୍ୱୀକୃତି ଲାଭ କରୁଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 DEC 2024 8:39PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି ଯେ ଭାରତ ପ୍ରଗତି ଏବଂ ନମନୀୟତାର ପ୍ରତୀକ ଭାବରେ ଉଭା ହେଉଛି ଏବଂ ଏହାର ଅର୍ଥନୈତିକ ପ୍ରଗତି, ବୈଷୟିକ ଅଗ୍ରଗତି ଏବଂ ଆଞ୍ଚଳିକ ତଥା ବିଶ୍ୱ ସ୍ଥିରତା ପାଇଁ ଅବଦାନ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ସ୍ୱୀକୃତି ଅର୍ଜନ କରୁଛି।
ଏକ୍ସ ରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ କହିଛି :
‘‘ପ୍ରଗତି ଏବଂ ନମନୀୟତାର ପ୍ରତୀକ ଭାବେ ଉଭା ହୋଇ ଭାରତ ନିଜର ଆର୍ଥିକ ପ୍ରଗତି, ବୈଷୟିକ ପ୍ରଗତି ଏବଂ ଆଞ୍ଚଳିକ ତଥା ବୈଶ୍ୱିକ ସ୍ଥିରତା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଯୋଗଦାନ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱସ୍ତରରେ ସ୍ୱୀକୃତି ଅର୍ଜନ କରୁଛିଁ ’’