ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପିଲାମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ସମ୍ଭାବନା ଜାଣିବାକୁ ଏବଂ ପରିପୂର୍ଣ୍ଣ ଲୋକଙ୍କ ମେଳରେ ବଢ଼ିବା ପାଇଁ ଔପଚାରିକ ଶିକ୍ଷା ସହ କ୍ରୀଡ଼ାକୁ ସମନ୍ୱିତ କରିବା ଜରୁରି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 NOV 2024 3:10PM by PIB Bhubaneshwar
କେନ୍ଦ୍ର ରାଷ୍ଟ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜୟନ୍ତ ସିଂହଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ଲେଖ ପଢ଼ିବାକୁ ଲୋକଙ୍କ ଅନୁରୋଧ କରିବା ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି,ପିଲାମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ସମ୍ଭାବନା ଜାଣିବାକୁ ଏବଂ ପରିପୂର୍ଣ୍ଣ ଲୋକଙ୍କ ମେଳରେ ବଢ଼ିବା ପାଇଁ ଔପଚାରିକ ଶିକ୍ଷା ସହ କ୍ରୀଡ଼ାକୁ ସମନ୍ୱିତ କରିବା ଜରୁରି ।
କେନ୍ଦ୍ର ରାଷ୍ଟ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜୟନ୍ତ ସିଂହଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ @jayantrld ପିଲାମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ସମ୍ଭାବନା ଜାଣିବାକୁ ଏବଂ ପରିପୂର୍ଣ୍ଣ ଲୋକଙ୍କ ମେଳରେ ବଢ଼ିବା ପାଇଁ ଔପଚାରିକ ଶିକ୍ଷା ସହ କ୍ରୀଡ଼ାକୁ ସମନ୍ୱିତ କରିବା ଜରୁରି ବୋଲି ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଇଛନ୍ତି । ଏହା ପଢ଼ନ୍ତୁ ।!”

Prime Minister's Office
Integrating sports into the formal education system must be emphasised to help children discover their potential and grow into well-rounded individuals: Prime Minister
29 NOV 2024 3:10PM by PIB Delhi
Urging the people to read an article written by Union Minister of State, Shri Jayant Singh, the Prime Minister emphasised that Integrating sports into the formal education system to help children discover their potential and grow into well-rounded individuals.
Responding to a post by Union Minister of State, Shri Jayant Singh, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @jayantrld emphasises the importance of integrating sports into the formal education system to help children discover their potential and grow into well-rounded individuals. Do read!”