Prime Minister's Office
Integrating sports into the formal education system must be emphasised to help children discover their potential and grow into well-rounded individuals: Prime Minister
29 NOV 2024 3:10PM by PIB Delhi
Urging the people to read an article written by Union Minister of State, Shri Jayant Singh, the Prime Minister emphasised that Integrating sports into the formal education system to help children discover their potential and grow into well-rounded individuals.
Responding to a post by Union Minister of State, Shri Jayant Singh, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @jayantrld emphasises the importance of integrating sports into the formal education system to help children discover their potential and grow into well-rounded individuals. Do read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অঙাংশিংদা মখোয়গী মতিং ফুদোকহন্নবা অমদি হীরম খুদিংদা চঙবা ঙম্বা মীওইশিং ওইরক্নবগীদমক ফোর্মেল এজুকেসন সিস্তেমগা শান্ন-খোৎনবগা পুনশিনবদা মরুওইবা মীৎয়েঙ থমগদবনি: প্রধান মন্ত্রী
29 NOV 2024 3:10PM by PIB Imphal
মীয়ামগী মফমদা কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী জয়ন্ত চৌধরীনা ইবা আর্তিকল অমা পানবা ৱাফম থম্লদুনা, অঙাংশিংদা মখোয়গী মতিং ফুদোকহন্নবা অমদি হীরম খুদিংদা চঙবা ঙম্বা মীওইশিং ওইরক্নবগীদমক ফোর্মেল এজুকেসন সিস্তেমগা শান্ন-খোৎনবগা পুনশিনবদা মরুওইবা মীৎয়েঙ থমগদবনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে‍।
কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী জয়ন্ত চৌধরীনা থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @jayantrld না অঙাংশিংদা মখোয়গী মতিং ফুদোকহন্নবা অমদি হীরম খুদিংদা চঙবা ঙম্বা মীওইশিং ওইরক্নবগীদমক ফোর্মেল এজুকেসন সিস্তেমগা শান্ন-খোৎনবগা পুনশিনবদা মরুওইবা মীৎয়েঙ থমগদবনি হায়না ফোঙদোক্লি‍। পাবিয়ু!”