য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
মনিপুরদা ওর্দর অমসুং শান্তি হঞ্জিল্লক্নবা দরকার ওইবা থবকশিং পায়খৎনবা সেকুরিতি ফোর্সশিংদা পাউতাক পীখ্রে
16 NOV 2024 2:23PM by PIB Imphal
হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা মনিপুরদা সেকুরিতিগী ফিবম ফৎত্রে। কাংলুপ অনিমক্কী খুৎলায় পায়বা মীওইশিংনা হিংশাগী থবকশিং চৎথরকপদগী মীওই কয়া লৈখিদ্রে অমসুং পব্লিক ওর্দরদা অকায়বা থোক্লে। ওর্দর অমসুং শান্তি হঞ্জিল্লক্নবা দরকার ওইবা থবকশিং পায়খৎনবা সেকুরিতি ফোর্সশিংদা পাউতাক পীখ্রে। হিংশাগী থবক চৎথবা অমসুং য়ৈখায়-থিনগায়বা থোকহনবা মীওইশিংগী মথক্তা অকনবা থবক লৌখৎকনি। মপুংফানা থিজিন্নবা মরুওইবা কেসশিং এন.আই.এদা শীন্নখ্রে।
শান্তি ঙাক্নবা, তোকঙাশিং থাজদনবা অমসুং রাজ্য অসিদা লো অমসুং ওর্দর লৈহন্নবা সেকুরিতি ফোর্সশিংগী মতেং পাংনবা মীয়ামদা হায়জরি।

Ministry of Home Affairs
Security forces have been directed to take necessary steps to restore order and peace in Manipur
16 NOV 2024 2:23PM by PIB Delhi
The security scenario in Manipur has remained fragile for the past few days. Armed miscreants from both communities in conflict have been indulging in violence leading to unfortunate loss of lives and disruption in public order. All the security forces have been directed to take necessary steps to restore order and peace. Strict action would be initiated against anyone trying to indulge in violent and disruptive activities. Important cases have been handed over to NIA for effective investigation.
Public are requested to maintain peace, not believe in rumours and cooperate with the security forces to maintain law and order in the State.