Ministry of Home Affairs
Security forces have been directed to take necessary steps to restore order and peace in Manipur
16 NOV 2024 2:23PM by PIB Delhi
The security scenario in Manipur has remained fragile for the past few days. Armed miscreants from both communities in conflict have been indulging in violence leading to unfortunate loss of lives and disruption in public order. All the security forces have been directed to take necessary steps to restore order and peace. Strict action would be initiated against anyone trying to indulge in violent and disruptive activities. Important cases have been handed over to NIA for effective investigation.
Public are requested to maintain peace, not believe in rumours and cooperate with the security forces to maintain law and order in the State.

গৃহ মন্ত্ৰালয়
মণিপুৰত স্বাভাৱিক জীৱন-যাত্ৰা আৰু শান্তি ঘূৰাই অনাৰ বাবে প্ৰয়োজনীয় পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰিবলৈ নিৰাপত্তা বাহিনীক নিৰ্দেশ
16 NOV 2024 2:23PM by PIB Guwahati
মণিপুৰৰ নিৰাপত্তাৰ পৰিস্থিতি বিগত কিছুদিন ধৰি ব্যাপক অৱনতি ঘটি আছে। যুদ্ধংদেহী দুয়োটা সম্প্ৰদায়ৰ সশস্ত্ৰ দুস্কৃতিকাৰীয়ে হিংসাত লিপ্ত হৈ থকাৰ ফলত দুৰ্ভাগ্যজনকভাৱে প্ৰাণ হেৰুৱাইছে আৰু জনসাধাৰণৰ জীৱন-যাপন ব্যাহত হৈ আছে। সকলো নিৰাপত্তা বাহিনীক স্বাভাৱিক জীৱন-যাত্ৰা আৰু শান্তি ঘূৰাই অনাৰ বাবে প্ৰয়োজনীয় পদক্ষেপ ল’বলৈ নিৰ্দেশ দিয়া হৈছে। হিংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক কাৰ্যকলাপত লিপ্ত হোৱা যিকোনো ব্যক্তিৰ বিৰুদ্ধে কঠোৰ ব্যৱস্থা গ্ৰহণ কৰাৰ সকিয়নি দিয়া হৈছে। গুৰুত্বপূৰ্ণ গোচৰসমূহ ফলপ্ৰসূ তদন্তৰ বাবে নিয়াক দায়িত্ব দিয়া হৈছে।
জনসাধাৰণক শান্তি বজাই ৰাখিবলৈ অনুৰোধ জনোৱা হৈছে। তেওঁলোকক উৰাবাতৰিত বিশ্বাস নকৰিবলৈ আৰু ৰাজ্যত আইন-শৃংখলা বজাই ৰখাৰ বাবে নিৰাপত্তা বাহিনীৰ সৈতে সহযোগিতা কৰিবলৈ অনুৰোধ জনোৱা হৈছে।