Ministry of Law and Justice
Press Communiqué
21 SEP 2024 8:51PM by PIB Delhi
In exercise of the powers conferred by the Constitution of India, the President is pleased to appoint/transfer the following Chief Justices and Judges of High Courts: -
Sl.
No.
Name of the Judge
(S/Shri Justice)
Details
1.
Manmohan
Acting Chief Justice, Delhi High Court
Appointed as Chief Justice of the Delhi High Court.
1.
Rajiv Shakdher,
Judge, Delhi High Court
Appointed as Chief Justice of the Himachal Pradesh High Court.
1.
Suresh Kumar Kait,
Judge, Delhi High Court
Appointed as Chief Justice of the Madhya Pradesh High Court.
1.
Indra Prasanna Mukerji
Judge, Calcutta High Court
Appointed as Chief Justice of the Meghalaya High Court.
1.
Nitin Madhukar Jamdar,
Judge, Bombay High Court
Appointed as Chief Justice of Kerala High Court.
1.
Tashi Rabstan
Acting Chief Justice, J&K and Ladakh High Court
Appointed as Chief Justice of the J&K and Ladakh High Court.
1.
Shriram Kalpathi Rajendran
Judge, Bombay High Court
Appointed as Chief Justice of the Madras High Court
1.
Shri Justice M.S. Ramachandra Rao
Chief Justice, Himachal Pradesh High Court
Transferred as the Chief Justice of the Jharkhand High Court
1.
Ms. R. Poornima, Judicial Officer
Appointed as an Additional Judges of the Madras High Court
1.
Shri M. Jothiraman, Judicial Officer
1.
Dr. Augustine Devadoss Maria Clete, Judicial Officer

লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেসতা থোকপা ৱারোল
21 SEP 2024 8:51PM by PIB Imphal
ভারতকী সংবিধান্না পীবা শক্তিশিং শিজিন্নদুনা রাস্ত্রপতিনা মখাগী হায় কোর্তশিংগী চিফ জস্তিসশিং অমসুং জজশিংবু এপোইন্ত/ত্রান্সফর তৌখ্রে:-
মথং মনাও
জজগী মমিং
(এস/শ্রী জস্তিস)
অকুপ্পা ৱারোল
1.
মনমোহন
এক্তিং চিফ জস্তিস, দিল্লী হায় কোর্ত
দিল্লী হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
রজিব শকধের,
জজ, দিল্লী হায় কোর্ত
হিমাচল প্রদেশ হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
সুরেশ কুমার কাইত,
জজ, দিল্লী হায় কোর্ত
মধ্য প্রদেশ হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
ইন্দ্র প্রসন্না মুকের্জি
জজ, কলকত্তা হায় কোর্ত
মেঘলয়া হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
নিতিন মধুকর জামদার,
জজ, বোম্বে হায় কোর্ত
কেরলা হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
তাশি রবস্তান
এক্তিং চিফ জস্তিস, জে&কে অমসুং লদাখ হায় কোর্ত
জে&কে অমসুং লদাখ হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
শ্রীরাম কালপাথি রাজেন্দ্রন
জজ, বোম্বে হায় কোর্ত
মদ্রাস হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
শ্রী জস্তিস এম.এস. রামাচন্দ্র রাও
চিফ জস্তিস, হিমাচল প্রদেশ হায় কোর্ত
ঝার্খন্দ হায় কোর্তকী চিফ জস্তিস ওইনা ত্রান্সফর তৌখ্রে
1.
সুশ্রী পুর্নিমা,
জুদিসিয়েল ওফিসর
মদ্রাস হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজশিং ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে
1.
শ্রী এম. জোথিরমন,
জুদিসিয়েল ওফিসর
1.
দা. ওগুস্তিন দেবদোস মারিয়া ক্লেত, জুদিসিয়েল ওফিসর