রেলৱে মন্ত্রালয়
“ইন্দিয়ন রেলৱেনা লাইরবা, লৱার মিদল অমসুং মিদল ক্লাসকী মীওইশিংদা অহোংবা মমলদা তোংদুনা চৎপগী খুদোংচাবা ফংহন্নবা ৱাশক্লি”- অশ্বিনী বৈস্নব
অশ্বিনী বৈস্নবনা রেলৱে ইমুং মনুংদা মপুংফানা কত্থোকপগা লোয়ননা থবক তৌনবা অমসুং রেলৱেদা মীয়াম্না থম্লিবা থাজবা মাংহন্দনবা অপিল তৌখ্রে
05 JUL 2024 6:01PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী রেলৱে, ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং, ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং আই.তি. মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনী বৈস্নবনা ঙসি রেল ভবনদা য়ানা ৱারোল খুৎয়েক পীনবগী তিনখিবা থৌরমদা ৱা ঙাংলদুনা অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে মদুদি ইন্দিয়ন রেলৱেনা লাইরবা, লৱার মিদল অমসুং মিদল ক্লাসকী মীওইশিংদা অহোংবা মমলদা তোংদুনা চৎপগী খুদোংচাবা ফংহন্নবা ৱাশক্লি। মহাক্না ফোংদোকখি মদুদি রেলৱেনা মথংগী চহি অনিদা নন-এ.সি. কোচ ১০,০০০ শানবা থৌরাং তৌরে।
শ্রী অশ্বিনী বৈস্নবনা লৈবাক পুম্বগী রেলৱে মেন লাখ ১২দা কত্থোকপগা লোয়ননা থবক তৌনবা অমসুং মখোয়গী মোরেল ৱাংহন্নবসু অপীল তৌখি। মহাক্না রেলৱেমেনশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা অমসুং রেলৱেদা মীয়াম্না থম্লিবা থাজবা মাংহন্দনবসু খংহনখি।

Ministry of Railways
“Indian Railways is committed to provide affordable travel to poor, lower middle and middle class”- Ashwini Vaishnaw
Ashwini Vaishnaw appeals to Railway family to work with full dedication and ensure that people’s faith in Railways remain steadfast
05 JUL 2024 6:01PM by PIB Delhi
Union Minister of Railways, Information and Broadcasting, Electronics and IT, Shri Ashwini Vaishnaw, while addressing the gathering during MoU signing ceremony in Rail Bhavan today reiterated that Indian Railways remains committed to provide affordable rail travel to poor, lower middle and middle class. Railways has planned to manufacture 10,000 non-AC coaches in the next two years, he added.
Shri Ashwini Vaishnaw also appealed to 12 Lakh Railway men across the country to work with dedication and keep their morale high. Also, he urged Railway men to work collectively and ensure that people’s faith on Railways remain steadfast.