মন্ত্রীমন্দল
কেবিনেতনা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ অরাব ইমিরেৎসকী মরক্তা বাইলেতরেল ইনভেস্তমেন্ত ত্রেতীগী খুৎয়েক পীনখিবা অমসুং রেতিফিকেসন তৌখিববু অয়াবা পীখ্রে
01 FEB 2024 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলনা ভারত সরকার অমসুং য়ুনাইতেদ অরাব ইমিরেৎস সরকারগী মরক্তা বাইলেতরেল ইনভেস্তমেন্ত ত্রেতীগী খুৎয়েক পীনখিবা অমসুং রেতিফিকেসন তৌখিববু ঙসি অয়াবা পীখ্রে।
ত্রেত্রী অসিনা ইনভেস্তর, মরু ওইনা অচৌবা ইনভেস্তরশিংগী থাজবা হেনগৎহনগনি হায়বগী থাজবা লৈরি। থৌওং অসিনা মরম ওইদুনা, ফোরেন ইনভেস্তমেন্ত অমসুং ওভর্সী দাইরেক্ত ইনভেস্তমেন্ত হেনগৎহল্লকনি অমসুং মসিনা থবক পীবগী থৌওংদা হকথেংননা শাফু পীগনি হায়বগী মখা তাবা থাজবসু থম্নরি।
ঙসি অয়াবা পীখিবা অসিনা ভারত্তা ইনভেস্তমেন্ত তৌবা হেনগৎহল্লগনি হায়বগী থাজবা থম্লি অমসুং দোমেস্তিক মেন্যুফেকচরিংবু পুক্নিং থৌগত্তুনা, মীরমদগী ইম্পোর্ত তৌবদা মখা পোল্লিবা অসিবু হন্থহন্দুনা অমসুং এক্সপোর্তসু হেনগৎহন্দুনা আত্মানির্ভর ভারতকী পান্দম ফংবদা তেংবাংবা য়াবগী য়াম্না চাউনা ওইথোকপসু লৈহল্লি।

Cabinet
Cabinet approves Signing and ratification of Bilateral Investment Treaty between India and United Arab Emirates
01 FEB 2024 11:38AM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today has given its approval for signing and ratification of Bilateral Investment Treaty between the Government of the Republic of India and the Government of the United Arab Emirates.
The Treaty is expected to improve the confidence of the investors, especially large investors, resulting in an increase in Foreign Investments and Overseas Direct Investment (ODI) opportunities and this may have a positive impact on employment generation.
The approval is expected to increase investments in India and is likely to help in realizing the goal of Atmanirbhar Bharat by encouraging domestic manufacturing, reducing import dependence, increasing exports etc.