Prime Minister's Office
Prime Minister chairs meeting of the Shree Somnath Trust in Gandhinagar, Gujarat
30 OCT 2023 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi chaired meeting of the Shree Somnath Trust in Gandhinagar, Gujarat and discussed various aspects relating to the working of the Trust.
He has also reviewed that how latest technology can leverage Temple complex so that the pilgrimage experience will be even more memorable.
In a X post, the Prime Minister said;
“Chaired a meeting of the Shree Somnath Trust in Gandhinagar. We discussed various aspects relating to the working of the Trust. Reviewed how we can leverage latest technology for the Temple complex so that the pilgrimage experience will be even more memorable. Also took stock of the various environment friendly measures being taken by the Trust.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী গান্ধিনগরদা শ্রী সোম্নাথ ত্রস্তকী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
30 OCT 2023 9:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী গান্ধিনগরদা শ্রী সোম্নাথ ত্রস্তকী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে অমসুং ত্রস্ত অসিগী থবক থৌরমগা মরী লৈনবা হীরম কয়াগী মতাংদা খন্নখ্রে।
মহাক্না লাই খুরম্বা লাক্লিবা মীওইশিংনা হেন্না নীংশিংননবা খ্বাইদগী তেক্নোলওজীনা লাইশঙগী কমপ্লেক্স অসিদা পীবা য়াবা করি লৈবগে হায়বগী মতাংদসু য়েংশিনখি।
X কী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
"গান্ধিনগরদা শ্রী সোম্নাথ ত্রস্তকী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌজখি। ঐখোয়না ত্রস্ত অসিগী থবক থৌরমগা মরী লৈনবা হীরম কয়াগী মতাংদা খন্নখি। লাই খুরম্বা লাক্লিবা মীওইশিংনা হেন্না নীংশিংননবা খ্বাইদগী তেক্নোলওজীনা লাইশঙগী কমপ্লেক্স অসিদা পীবা য়াবা করি লৈবগে হায়বগী মতাংদসু য়েংশিনখি। মসিগী মথক্তা ত্রস্ত অসিনা লৌখৎলিবা অকোইবগী ফীভমগা চুন্নবা থবক থৌরমশিংগী মতাংদসু পাউদমখি।"