उपराष्ट्रपतिको सचिवालय
राज्यसभा आज एक विशेष क्षणको साक्षी बन्यो - नारी शक्तिको गुणगान
08 AUG 2023 6:23PM by PIB Gangtok
सदनमा भएको बहसको क्रममा केही समयका लागि सभाध्यक्ष, सभापति र टेबल कर्मचारी सबै महिला हुँदा आज राज्यसभा ऐतिहासिक पहिलो साक्षी भयो।
जब राज्यसभा सदस्य श्रीमती ममता मोहन्ताले सदनमा बोलिरहेकी थिइन्, श्रीमती फाङ्नोन कोन्याकले कार्यवाहीको अध्यक्षता गरिरहेकी थिइन् अनि सदनको वेलमा रहेको मेजमा अधिकारीहरू बसेका थिए, जसमा सबै महिलाहरू थिए।

Vice President's Secretariat
Rajya Sabha witnesses a special moment today - an ode to Naari Shakti
08 AUG 2023 6:23PM by PIB Delhi
Rajya Sabha witnessed a historic first today when the Chair, speaker and table staff - were all women for a brief period during the debate in the House.
When Rajya Sabha Member, Smt. Mamata Mohanta was speaking in the House, Smt. Phangnon Konyak was presiding over the proceedings and the table in the well of the House was occupied by officials who were all women.