লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
দিস্ত্রিক লিগেল সর্বিসেস ওথোরিতি, ত্রিপুরানা শীন্দুনা অঙাং শিন্মী ওইনা শীজিন্নবগী মতাংদা অখন্নবা লেকচর পাংথোকখ্রে
13 JUN 2023 4:05PM by PIB Imphal
জর্জতিস দিপার্তমেন্তগী ন্যায় বন্ধুগী মখাদা শেম্বা আই.সি.এফ.এ.আই লো স্কুল, ত্রিপুরগী প্রো বোনো ক্লবনা দিস্ত্রিক লিগেল সর্বিসেস ওথোরিতি, ত্রিপুরাগা পুন্না জুন ১২,২০২৩ দা অঙাং শিন্মী ওইনা শীজিন্নবগী মতাংদা অখন্নবা লেকচর অমা পাংথোকখ্রে।
ন্যায় বন্ধু (প্রো বোনো লিগেল সর্বিসেস) অসি লৈবাক শীনবা থুংনা প্রো বোনো লিগেল সর্বিস ফংহন্নবা লিংখৎপা ফ্রেমৱার্ক অমনি। ন্যায় বন্ধুগী মখাদা থবক তৌরিবা উকিলশিং, থৱায় য়াওবা ভোলুন্তিয়ারশিংনা মোবাইল তেক্নোলোজিগী মতেংনা তোল্লবা বেনিফিসরিশিংগা শম্নরি। ন্যায় বন্ধু মোবাইল এপ্লিকেসন(এন্দ্রোইদ/আই ও এস) পুথোক্লে অমসুং সি.এস.সি ই-গভর্নান্স প্রাইভেদ লিমিতেদকা লোয়ন্না উমং প্লেতফোর্মদা থাগৎলে।

Ministry of Law and Justice
Special Lecture organised on Child Labour by District Legal Services Authority, Tripura
13 JUN 2023 4:05PM by PIB Delhi
Under the Department of Justice’s Nyaya Bandhu constituted Pro Bono Club of ICFAI Law School, Tripura in collaboration with District Legal Services Authority (DLSA), Tripura organised a Special Lecture on Child Labour: Issues & Challenges while observing the World Day Against Child Labour on 12 June, 2023.
Nyaya Bandhu’s (Pro Bono Legal Services) primary initiative is to establish a framework for dispensation of pro bono legal services across the country. Under Nyaya Bandhu, practising advocates, interested to volunteer their time and services, are connected, via mobile technology, with eligible marginalised beneficiaries. Nyaya Bandhu Mobile application (Android/IOS) has been developed and also onboarded on the UMANG platform in collaboration with technical partner CSC e-Governance Pvt. Ltd.
Image Image