হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
দিপার্তমেন্ত ওফ হেল্থ রিছার্স (দি ঐচ আর) অমসুং ৱার্ল্দ হেল্থ ওর্গনাইজেসন (দব্লিউ ঐচ ও) অনিগী মরক্তা এসিস্তিপ তেক্নোলোজিগী মতাংদা প্রোজেক কোল্লাবোরেসন এগ্রিমেন্ত খুৎয়েক পীনবা মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে
17 MAY 2023 4:13PM by PIB Imphal
রিছার্স, ইন্নোবেসন অমসুং কেপাসিতি বিল্দিং হেনগৎহন্দুনা অৱাংবা থাক্কী মমল হোংবা এসিস্তিপ তেক্নোলোজি ফংবা হেনগৎহন্নবা দিপার্তমেন্ত ওফ হেল্থ রিছার্স (দি ঐচ আর) অমসুং ৱার্ল্দ হেল্থ ওর্গনাইজেসন (দব্লিউ ঐচ ও) অনিগী মরক্তা এসিস্তিপ তেক্নোলোজিগী মতাংদা প্রোজেক কোল্লাবোরেসন এগ্রিমেন্ত খুৎয়েক পীনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে।
প্রোজেক কোল্লাবোরেসন এগ্রিমেন্ত(পি সি এ) অসি দব্লিউ.ঐচ.ওনা ১০.১০.২০২২দা খুৎয়েক পীখি অমসুং দিপার্তমেন্ত ওফ হেল্থ রিছার্স (দি ঐচ আর)না ১৮.১০.২০২২দা খুৎয়েক পীখি।
মতেং পাংনবা অসিনা এসিস্তিপ তেক্নোলোজি, রিছার্স অমসুং ইন্নোবেসন হেনগৎহনবা অমসুং চুনবা ত্রেনিং প্রোগ্রামশিংগী মখাদা মালেমগী ওইনা পুক্নিং চিংশিন্নবা থবক তৌনবা পান্দম থম্লি।