লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেস কম্ম্যুনিকে
04 FEB 2023 7:36PM by PIB Imphal
ভারতকী সংবিধানগী আর্তিকল ২২৩না পীরিবা শক্তি শিজিন্নরদুনা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা তাং ০৪.০২.২০২৩গী নোতিফিকেসনগী মতুং ইন্না রাজস্থান, পতনা অমসুং মনিপুর হায় কার্তশিংগী মখাগী খ্বাইদগী সেনিয়র ওইরবা জজশিংবু অসিবু হায় কোর্তশিং অদুমক্তদা এক্তিং চিফ জস্তিসশিং ওইনা এপোইন্ত তৌখ্রে:-
সেরিএল নম্বর
মমিং (এস/শ্রী জস্তিস)
এপোইন্তমেন্তকী অকুপ্পা ৱারোল
1.
মনিন্দ্র মোহল শ্রীভাস্তব, জজ, রাজস্থান হায় কোর্ত
মখোয়গী মরী লৈনবা হায় কোর্তশিংদা এক্তিং চিফ জস্তিস ওইনা
2.
চক্রধারি শারন সিংহ, জজ, পতনা হায় কোর্ত
3.
এম.ভি. মুরালিধরন, জজ, মনিপুর হায় কোর্ত

Ministry of Law and Justice
Press Communique
04 FEB 2023 7:36PM by PIB Delhi
Vide notifications dated 04.02.2023, in exercise of the power conferred by Article 223 of the Constitution of India, the President of India, is pleased to appoint following senior-most Judges of High Courts of Rajasthan, Patna and Manipur as Acting Chief Justices in that High Courts:-
SI No
Name (S/Shri Justice)
Details of Appointment
1.
Manindra Mohan Shrivastava, Judge, Rajasthan High Court
As Acting Chief Justices of their respective High Courts
2.
Chakradhari Sharan Singh, Judge, Patna High Court
3.
M.V. Muralidaran, Judge, Manipur High Court