লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেস কম্ম্যুনিকে
04 FEB 2023 7:27PM by PIB Imphal
ভারতকী সংবিধানগী আর্তিকল ১২৪গী ক্লোজ (২)না পীরিবা শক্তি শিজিন্নরদুনা রাস্ত্রপতিনা ভারতকী চিফ জস্তিসকা খন্নরবা মতুং তাং ০২.২০২৩গী নোতিফিকেসনগী মতুং ইন্না মখাগী হায় কার্তশিংগী চিফ জস্তিসশিং/জজশিংবু ভারতকী সুপ্রিম কোর্ততা জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে:-
সেরিএল নম্বর
মমিং (এস/শ্রী জস্তিস)
এপোইন্তমেন্তকী অকুপ্পা ৱারোল
1.
পঙ্কজ মিতল, চিফ জস্তিস, রাজস্থান হায় কোর্ত
ভারতকী সুপ্রিম কোর্তকী জজ ওইনা
2.
সঞ্জয় কারোল, চিফ জস্তিস, পতনা হায় কোর্ত
3.
পি.ভি. সঞ্জয় কুমার, চিফ জস্তিস, মনিপুর হায় কোর্ত
4.
অশানুদ্দিন অমানুল্লা, জজ, পতনা হায় কোর্ত
5.
মনোজ মিশ্রা, জজ, এলাহাবাদ হায় কোর্ত

Ministry of Law and Justice
Press Communique
04 FEB 2023 7:27PM by PIB Delhi
Vide notifications dated 02.2023, in exercise of the power conferred by clause (2) of Article 124 of the Constitution of India, the President, after consultation with the Chief Justice of India, is pleased to appoint following Chief Justices/ Judges of High Courts as Judges in the Supreme Court of India :-
SI No
Name (S/Shri Justice)
Details of Appointment
1.
Pankaj Mithal, Chief Justice, Rajasthan High Court
As Judges of the Supreme Court of India
2.
Sanjay Karol, Chief Justice, Patna High Court
3.
P.V. Sanjay Kumar, Chief Justice, Manipur High Court
4.
Ahsanuddin Amanullah, Judge, Patna High Court
5.
Manoj Misra, Judge, Allahabad High Court