President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT ODISHA FROM FEBRUARY 10 TO 11
09 FEB 2023 6:12PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will visit Odisha from February 10 to 11, 2023.
On February 10, 2023, the President will grace the Foundation Day Celebration of Jnanaprabha Mission at Bhubaneswar. On the same day, she will also grace the 2nd Convocation of Rama Devi Women’s University, Bhubaneswar.
On February 11, 2023, the President will inaugurate the 2nd Indian Rice Congress at ICAR-National Rice Research Institute, Cuttack.

ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ଫେବୃୟାରୀ ୧୦ରୁ ୧୧ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଓଡିଶା ଗସ୍ତ
09 FEB 2023 6:12PM by PIB Bhubaneshwar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁ ଫେବୃୟାରୀ ୧୦ରୁ ୧୧, ୨୦୨୩ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଓଡିଶା ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ ।
ଫେବୃୟାରୀ ୧୦, ୨୦୨୩ରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭୁବନେଶ୍ୱର ଠାରେ ଜ୍ଞାନପ୍ରଭା ମିଶନର ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସ ସମାରୋହରେ ସାମିଲ ହେବେ । ସେହିଦିନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭୁବନେଶ୍ୱର ରମାଦେବୀ ମହିଳା ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟର ଦ୍ୱିତୀୟ ସମାବର୍ତ୍ତନ ଉତ୍ସବରେ ଯୋଗ ଦେବେ ।
ଫେବୃୟାରୀ ୧୧, ୨୦୨୩ରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କଟକ ସ୍ଥିତ ଆଇସିଏଆର- ଜାତୀୟ ଧାନ ଗବେଷଣା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନରେ ଦ୍ୱିତୀୟ ଇଣ୍ଡିଆନ ରାଇସ କଂଗ୍ରେସକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ ।