Ministry of Development of North-East Region
Review of Budgetary Expenditure of Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER) including North Eastern Council (NEC) by Minister of DoNER
03 FEB 2023 10:05PM by PIB Delhi
Minister for DoNER Shri. G. Kishan Reddy today Chaired a review meeting on the budgetary expenditure by DoNER and NEC in the presence of Senior Officers from North Eastern State Governments. Secretary, MDoNER and other senior officers of MDoNER were also present in the meeting.
Minister called upon the officials to ensure 100% expenditure from the budget while ensuring full compliance with the new CNA System. He also asked the State Governments to provide the pending UCs and ensure full expenditure in on-going projects as well as expeditiously submit DPRs for new project proposals.
Minister directed Senior Officers of MDoNER, NEC and State Governments to conduct meetings on weekly basis to review the status of expenditure and ensure 100% utilization of budgetary funds.
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1896111

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মন্ত্রালয়না নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল (এন.ই.সি.) য়াওনা মিনিস্ত্রি ওফ দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন (এম.দোনর)গী বজেতরী এক্সপেন্দিচর রিভ্যু তৌবা
03 FEB 2023 10:05PM by PIB Imphal
দোনর মন্ত্রী শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা ঙসি চিয়ার লৌদুনা নোর্থ ইস্তর্ন স্তেত গবর্নমেন্তশিংগী মকোকথোংবা ওফিসরশিংগা লোয়ননা দোনর অমসুং এন.ই.সি.গী বজেতরী এক্সপেন্দিচরদা রিভ্যু মীতিং অমা পাংথোকখ্রে। দোনর মন্ত্রালয়গী সেক্রেতরী অমসুং অতোপ্পা মকোকথোংবা ওফিসরশিংসু মীফম অদুদা শরুক য়াখি।
মন্ত্রীনা ওফিসিএলশিংবু বজেতকী এক্সপেন্দিচর চাদা ১০০ শিজিন্নদুনা অনৌবা সি.এন.এ. সিস্তেমগা লোয়ননা মপুং ফাবা কমপ্লাইন্স চত্থনবা খংহনখি। মহাক্না রাজ্য সরকারশিংদা পন্দুনা লৈরিবা য়ু.সি.শিং ফংহন্নবা অমসুং হৌজিক পায়খৎলিবা প্রোজেক্তশিংদা মপুং ফাবা এক্সপেন্দিচর তৌবগা লোয়ননা অনৌবা প্রোজেক্ত প্রপোজেলশিংগীদমক দি.পি.আর.শিং অথুবা মতমদা পীশিনলক্নবসু খংহনখি।
মন্ত্রীনা দোনর মন্ত্রালয়, এন.ই.সি. অমসুং রাজ্য সরকারশিংগী মকোকথোংবা ওফিসরশিংবু এক্সপেন্দিচরগী স্তেতস অমসুং বজেতরী ফন্দ চাদা ১০০ য়ুতিলাইজ তৌহন্নবা হপ্তা খুদিংগী রিভ্যু তৌনবা মীফমশিং পাংথোক্নবসু খংহনখি।
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1896111