Ministry of Women and Child Development
PM to interact with Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar awardees on 24th January
23 JAN 2023 7:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar (PMRBP) awardees on 24th January at 4 PM at his residence, 7 LKM.
The Government of India has been conferring the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar to children for their exceptional achievement in six categories namely Innovation, Social Service, Scholastic, Sports, Art & Culture and Bravery. Each awardee is given a medal, a cash prize of Rs. 1 Lakh and certificate. This year, 11 children from across the country, under different categories of Bal Shakti Puraskar, have been selected for PMRBP-2023. The awardees include 6 boys and 5 girls, belonging to 11 States and UTs.

নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারি ২৪দা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার ফংলবশিংগা উনগনি
23 JAN 2023 7:33PM by PIB Imphal
জুৱারি ২৪, ২০২৩গী নুংথিল পুং ৪ তাবদা, ৭ লোক কলয়ান মার্গতা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার ফংলবশিংগা উনগনি।
কলা অমসুং কলচর, থৌনা ফবা, অনৌবা পুথোকপা, লাইরিক হৈবা, খুন্নাইগী থবক তৌবা অমসুং শান্ন-খোৎনবগী লমদা শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিং পাংথোকপা অঙাংশিংদা ভারত সরকারনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার পীরি। প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার ফংলবা অঙাং অমদা মেদল অমা, লুপা লাখ ১ অমসুং শক্তাকচে অমা পীখি।চহি অসিগী ওইনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার ২০২৩গীদমক বাল শক্তি পুরুস্কারগী তোঙান-তোঙানবা কাংলুপশিংগী মখাদা,লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদগী অঙাং ১১ খনগৎলে। মনা ফংলবশিংগী মনুংদা রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তিশিং ১১দগী নুপামচা ৬ অমসুং নুপীমচা ৫ য়াওরি।