রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
এন.ঐচ.আই.দি.সি.এলনা এন.আই.তি মনিপুরগা এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনখ্রে
16 DEC 2022 3:43PM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজগী মখাদা লৈবা সি.পি.এস.ই অমা ওইরিবা নেসনেল হায়ৱেজ এন্দ ইনফ্রাস্ত্রকচর দিবলপমেন্ত কোর্পোরেসন লিমিতেৎ(এন ঐচ আই দি সি এল)না হায়ৱেজশিং শেমগৎপদা থেংনরিবা শাথিরবা নোংচু-নুংশাগী ফিবমশিংদগী তুংকোইনা ঙাকথোক্নবা অনৌবা তেক্নোলোজিশিং থিরি। মসিগী থৌরাং অসিদা এন.ঐচ.আই.দি.সি.এলনা মরুওইবা ইন্সতিতুৎশিং হায়বদি আই.আই.তি রুরকি, আই.আই.তি কানপুর, সি.এস.আই.আর-সি.আর.আর.আই, এন.এস.দি.সি, আই.আই.তি পাতনা, আই.আই.তি শ্রীনগর, এন.আই.তি অগরতালা, এন.আই.তি শিলচর, এন.আই.তি উত্তরখান্দ, এন.আই.তি নাগালেন্দ, এন.আই.তি সিক্কিম, আই.আই.তি খারাগপুর, আই.আই.তি মন্দি অমসুং এন.আই.তি জোতে, অরুনাচল প্রদেসকা চৎলিবা চহি ২০২২-২৩ মনুংদা এম.ও.য়ুশিং খুৎয়েক পীনখ্রে। এন.ঐচ.আই.দি.সি.এলনা মমাঙদা আই.আই.তি বোম্বে অমসুং আই.আই.তি গুৱাহাতিগা এম.ও.য়ুশিং খুৎয়েক পীনখ্রে অমসুং অতোপ্পা আই.আই.তিশিং অমসুং এন.আই.তিশিংগা অসিগুম্বা এম.ও.য়ুশিং খুৎয়েক পীন্নবা মখা তানা ৱারি শানরি।
ইকোন কোনবা এম.ও.য়ু দিশেম্বর ১৪, ২০২২দা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা এন.আই.তি মনিপুরগা খুৎয়েক পীনখ্রে। এম.ও.য়ু অদু এন.আই.তি মনিপুরগী দিরেক্তর প্রোফেসার (দোক্তর) গৌতম সুত্রাধার অমসুং এন.ঐচ.আই.দি.সি.এলগী মেনেজিং দিরেক্তর এস.ঐচ চনচাল কুমার অনিগী মরক্তা খুৎয়েক পীনখি।

Ministry of Road Transport & Highways
NHIDCL signs MoU with NIT Manipur
16 DEC 2022 3:43PM by PIB Delhi
National Highways & Infrastructure Development Corporation Ltd (NHIDCL), a CPSE under the Ministry of Road Transport & Highways, Govt. of India, is seeking and promoting innovative technologies to find pragmatic solutions to the challenges posed in the construction of highways facing extreme climatic conditions. In that process NHIDCL has signed Memorandum of Understandings with prestigious institutes like, IIT Roorkee, IIT Kanpur, CSIR-CRRI, NSDC, IIT Patna, NIT Srinagar, NIT Agartala, NIT Silchar, NIT Uttarakhand ,NIT Nagaland NIT Sikkim, IIT Kharagpur, IIT Mandi and NIT Jote, Arunachal Pradesh during the current year 2022-23. NHIDCL has previously signed MoUs with IIT Bombay & IIT Guwahati and is in further discussions with other IITs, NITs for signing of such MoUs.
The latest MoU has been signed with, NIT Manipur through Video Conference on 14th December 2022. The MoU was signed between Prof.(Dr) Gautam Sutradhar, Director NIT Manipur and Sh. Chanchal Kumar, Managing Director, NHIDCL.