Ministry of Road Transport & Highways
MoU signed between NHIDCL and NIT Silchar
27 OCT 2022 5:27PM by PIB Delhi
National Highways & Infrastructure Development Corporation Ltd (NHIDCL), a CPSE under the Ministry of Road Transport & Highways has signed MoU with NIT, Silchar on 26th October, 2022 for seeking and promoting innovative technologies to find pragmatic solutions to the challenges posed in the construction of highways facing extreme climatic conditions. The MoU was signed between Prof. Sivaji Bandyopadhyay , Director, NIT Silchar and Shri Chanchal Kumar, Managing Director, NHIDCL.
NHIDCL has signed Memorandum of Understandings with prestigious institutes like, CSIR-CRRI, IIT Roorkee, IIT Kanpur, IIT Patna, NIT Srinagar, NIT Agartala and NSDC during the current year 2022-23. NHIDCL has previously signed MoUs with IIT Bombay & IIT Guwahati and is in further discussions with other IITs, NITs for signing of such MoUs.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.গা এন.আই.তি. সিল্চরগা এম.ও.য়ু. খুৎয়েক পীনখ্রে
27 OCT 2022 5:27PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত এন্দ হায়ৱেজকী মখাদা লৈবা সি.পি.এস.ই. অমা ওইরিবা নেস্নেল হায়ৱেজ এন্দ ইনফ্রাস্ত্রকচর দিভেলপমেন্ত কোর্পোরেসন লিমিতেদ (এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.)না শাথিবা ঈশিং নুংশিৎকী ফীভম মায়োক্নরিবা হায়ৱেশিং শেমগৎপদা থেংনরিবা শিংনবশিংগী চুনবা পাম্বৈ পুথোক্নবগীদমক ইনোভেতিব তেক্নোলোজীশিং থিদুনা শীজিন্ননবগীদমক ওক্তোবর ২৬, ২০২২দা এন.আই.তি. সিল্চরগা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখ্রে‍। এম.ও.য়ু. অদু প্রোফেসর সিবাজী বন্দ্যোপধ্যায়, দাইরেক্তর, এন.আই.তি. সিল্চর অমদি শ্রী চঞ্চল কুমার, মেনেজিং দাইরেক্তর, এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল. অনিনা খুৎয়েক পীনখিবনি‍।
এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল?না চৎলিবা চহি ২০২২-২৩ অসিগী মনুংদা সি.এস.আই.আর.-সি.আর.আর.আই., আই.আই.তি. রূরকী, আই.আই.তি. কান্পুর, আই.আই.তি. পত্না, এন.আই.তি. স্রিনগর, এন.আই.তি. অগর্তলা অমসুং এন.এস.দি.সি.নচিংবা মমিং লৈরবা ইন্সতিত্যুৎশিংগা মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিংশিং খুৎয়েক পীনখ্রে‍। এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.না মমাঙদা আই.আই.তি. বোম্বে অমসুং আই.আই.তি. গুৱাহাতীগা এম.ও.য়ু. খুৎয়েক পীনখ্রে অমদি অসিগুম্বা এম.ও.য়ু.শিং অতোপ্পা আই.আই.তি.শিং অমসুং এন.আই.তি.শিংগা খুৎয়েক পীননবা মখা তানা খন্নরি‍।