Ministry of Information & Broadcasting
Shri Anurag Thakur exhorts to conduct Cleanliness Campaign
Minister reviews the functioning of DD, AIR, PIB and CBC in Ahmedabad
29 SEP 2022 8:00PM by PIB Delhi
Shri Anurag Thakur, Union Minister of Information & Broadcasting and Sports & Youth Affairs reviewed the functioning of Doordarshan, All India Radio, Press Information Bureau and Central Bureau of Communication today in Ahmedabad. During the meeting Shri Thakur asked all the media units to conduct a special cleanliness campaign from 2 October for a fortnight with a special emphasis on non-serviceable items. He also emphasised the need to weed out old paper material as well as e-waste.
The Minister reviewed the ongoing programmes of both DD and AIR and exhorted the staff to produce fresh content catering to common people. He also asked the employees to make programmes that can inform the people about various welfare schemes of the government.
The meeting was attended by Shri Prakash Magdum, ADG, PIB & CBC, Shri Satyajit Das, DDG, DD, Shri NL Chauhan, DDG, AIR, Shri Dharmendra Tiwari, Director (News) DD, Shri Naval Parmar, Head of Regional News Unit, AIR, Shri Yogesh Pandya, Deputy Director, PIB & CBC and Shri Utsav Parmar, Deputy Director (News), DD along with section heads and other employees of these organisations.

তথ্য আৰু সম্প্ৰচাৰ মন্ত্ৰালয়
পৰিষ্কাৰ পৰিচ্ছন্নতা অভিযানৰ আহ্বান অনুৰাগ ঠাকুৰৰ
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰীয়ে আহমেদাবাদত দূৰদৰ্শন, অল ইণ্ডিয়া ৰেডিঅ', প্ৰেছ ইনফৰ্মেচন ব্যুৰো আৰু কেন্দ্ৰীয় যোগাযোগ ব্যুৰোৰ কাৰ্যকলাপৰ পৰ্যালোচনা কৰে
29 SEP 2022 8:00PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় তথ্য আৰু সম্প্ৰচাৰ আৰু যুৱ পৰিক্ৰমা আৰু ক্ৰীড়া মন্ত্ৰী শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰে আজি আহমেদাবাদত দূৰদৰ্শন, অল ইণ্ডিয়া ৰেডিঅ', প্ৰেছ ইনফৰ্মেচন ব্যুৰো আৰু কেন্দ্ৰীয় যোগাযোগ ব্যুৰোৰ কাৰ্যকলাপৰ পৰ্যালোচনা কৰে। বৈঠকত শ্ৰী ঠাকুৰে সকলো সংবাদ মাধ্যমগোটক ২ অক্টোবৰৰ পৰা এপষেকৰ বাবে ব্যৱহাৰৰ অযোগ্য সামগ্ৰীৰ ওপৰত বিশেষ গুৰুত্ব দি এক বিশেষ পৰিচ্ছন্নতা অভিযান চলাবলৈ কয়। তেওঁ পুৰণি কাগজৰ সামগ্ৰী ৰ লগতে ই-আৱৰ্জনা আঁতৰ কৰাৰ প্ৰয়োজনীয়তাৰ ওপৰতো গুৰুত্ব আৰোপ কৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে দূৰদৰ্শন আৰু অল ইণ্ডিয়া ৰেডিঅ'ত চলি থকা বিভিন্ন কাৰ্যসূচীৰ পৰ্যালোচনা কৰে আৰু কৰ্মচাৰীসকলক সাধাৰণ লোকসকলৰ বাবে নতুন সমল প্ৰস্তুত কৰিবলৈ আহ্বান জনায়। তেওঁ কৰ্মচাৰীসকলক এনে কাৰ্যসূচী সৃষ্টি কৰিবলৈও কৈছিল যিয়ে চৰকাৰৰ বিভিন্ন কল্যাণমূলক আঁচনিৰ বিষয়ে মানুহক অৱগত কৰিব পাৰে।
বৈঠকত এডিজি শ্ৰী প্ৰকাশ মাগদুম উপস্থিত আছিল। পিআইবি আৰু চিবিচি, শ্ৰী সত্যজিৎ দাস, দূৰদৰ্শনৰ ডিডিজি, শ্ৰী এন এল চৌহান, অল ইণ্ডিয়া ৰেডিঅ'ৰ ডিডিজি শ্ৰী ধৰ্মেন্দ্ৰ তিৱাৰী, দূৰদৰ্শনৰ সঞ্চালক (বাতৰি) শ্ৰী নৌ পাৰমাৰ, বায়ু ৰ আঞ্চলিক সংবাদ গোটৰ মুৰব্বী শ্ৰী নৌ পাৰমাৰ, পিআইবি আৰু চিবিচিৰ উপ-সঞ্চালক শ্ৰী উৎসৱ পৰমাৰ আৰু বিভিন্ন সংবাদ বিভাগৰ উপ-সঞ্চালক শ্ৰী উৎসৱ পাৰমাৰ আৰু বিভিন্ন সংবাদ শাখাৰ উপ-সঞ্চালক শ্ৰী উৎসৱ পাৰমাৰ।