Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to mishap at an under-construction building in Ahmedabad
14 SEP 2022 3:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to mishap at an under-construction building in Ahmedabad. Shri Modi has said that the local authorities are providing all possible assistance to those affected.
The Prime Minister's office tweeted;
"The mishap at an under-construction building in Ahmedabad is saddening. Condolences to those who have lost their family members in this mishap. I hope the injured recover soon. The local authorities are providing all possible assistance to those affected: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহমদাবাদতা শাবা লোইদ্রিবা দলন অমদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 SEP 2022 3:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহমদাবাদতা শাবা লোইদ্রিবা দলন অমদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি অৱাবা তারবশিংদা মফম অদুগী লৈঙাক্না পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পীরি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“অহমদাবাদকী শাবা লোইশিন্দ্রিবা দলনা অমদা থোখিবা খুদোংথীবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্নীংঙাই ওই। খুদোংথঈবা থৌদোক অদুদা অৱাবা তাখ্রবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা মফম অদুগী লৈঙাক্না পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পীরি: পি.এম.”